aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤο δίλημμα στη γραμμή κρούσης

Το δίλημμα στη γραμμή κρούσης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για την πρώτη μεγάλη βραδιά της φετινής περιόδου ζουν στην ΑΕΛ. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές, τρεις νίκες και μία ισοπαλία, πλησιάζει η ώρα του πρώτου μεγάλου ντέρμπι, με τον Πάμπο Χριστοδούλου και τους ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται με κάθε επιμέλεια για να παρουσιαστούν με απαιτήσεις στις πρώτες δύσκολες εξετάσεις της νέας σεζόν.

Γνωρίζουν όλοι τη σημασία του αγώνα με τον Απόλλωνα και τι σημαίνει μια νίκη επί των κυανόλευκων. Ξέχωρα από τις ιδιάζουσες προκλήσεις που αφορούν πιο πολύ το γόητρο, αντιλαμβάνονται στην ΑΕΛ και τις βαθμολογικές προεκτάσεις.

Ο Χριστοδούλου ξεκίνησε και στα τέσσερα παιχνίδια με τον Ουέλινκτον στην κορυφή της επίθεσης και τους Σαβάν, Μέσκα στα άκρα. Ο τεχνικός της ομάδας δοκιμάζει όμως και εναλλακτικά πλάνα με τους Αγκινάλδο και Αρουαμπαρένα, αλλά και με τον Γεωργιάδη στις πτέρυγες. Με τον Ουέλινκτον στην κορυφή δεν ήταν ουσιαστική η ΑΕΛ, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν βρήκε ακόμη ρυθμό.

Σ’ ένα τόσο απαιτητικό ντέρμπι θα χρειαστεί ο Κύπριος τεχνικός επιθετικούς που θα πιέσουν ψηλά, θα τρέξουν και θα διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Βέβαια υπάρχει και το σενάριο, αν δεν είναι έτοιμος ο Αρουαμπαρένα να ξεκινήσει στην κορυφή ο Γεωργιάδης (αν και θα είναι έκπληξη) και να δούμε ένα πιο ευέλικτο σχήμα μπροστά. Το ζητούμενο είναι να βρεθεί ο καλύτερος συνδυασμός στην επίθεση, με παίκτες που θα έχουν έντονη παρουσία στην αντίπαλη περιοχή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ