«Θα τιμήσω το συμβόλαιο μου»


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Άνταν Αγκάνοβιτς, ξεκαθάρισε τη θέση του στους παράγοντες της ΑΕΛ πως πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λεμεσού και να τιμήσει το συμβόλαιό του. Παράλληλα, ο Πάμπος Χριστοδούλου τον θέλει στη νέα ΑΕΛ που ετοιμάζει κάτι πολύ σημαντικό για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό.

O Αγκάνοβιτς άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια που αγωνίστηκε από τον Ιανουάριο και μετά, πέτυχε τέσσερα γκολ και έδειξε πως είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Αντίθετα, παραμένει ανοικτό το ζήτημα που προέκυψε με τον Βαλεντίνο Σιέλη. Η ΑΕΛ του ζήτησε να συνεχίσει με μειωμένες απολαβές και ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται αρνητικός. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις προσεχείς μέρες.

Όσον αφορά στους κοινοτικούς και ξένους ποδοσφαιριστές, ως γνωστόν μια ομάδα μπορεί να έχει στο ρόστερ της δεκαπέντε. Η ΑΕΛ μέχρι στιγμής έχει τους Αγκάνοβιτς, Αϊρόσα, Σοάρες, Μέσκα, Φιρμίνιο, Ουέλινκτον και Μπενγκουί που ανακοινώθηκε χθες. Επίσης, έχει συμφωνήσει με τους Σαβανέ και Λουβούνγκα. Μένουν ανοικτές έξι θέσεις.

Η μια θα πάει στον τερματοφύλακα, άλλες δύο για κεντρικούς αμυντικούς, μια σε αριστερό μπακ, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Ντομίνγκο Φορτούνα και μένουν άλλες δύο και αναλόγως με τις ανάγκες της ομάδας θα κάνει κίνηση ο Χριστοδούλου. Ενδέχεται να αποκτήσει ανασταλτικό μέσο και επιθετικό. Κάπως έτσι μοιράζεται η πίτα των ξένων που θα είναι στο ρόστερ της ΑΕΛ τη νέα σεζόν.

Όσον αφορά στους Κύπριους, αυτοί που θα περιλαμβάνονται στο ρόστερ είναι οι Νικολάου, Σιέλης, Χ. Κυριάκου, Α. Κυριάκου, Μ. Ηλία, Σταύρου, Νεοφύτου, Βασιλείου, Κ. Κυριάκου, Φράγκου, Γεωργίου και Μαύρου.

Σε αυτούς θα προστεθεί ακόμη ένας τερματοφύλακας (ενδεχομένως να είναι ο Ανδρέας Κίττος) και ίσως άλλοι ένας-δύο νεαροί. Πρόθεση του τεχνικού της ΑΕΛ είναι όπως κάνει προσεγμένες επιλογές, με ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να ανταποκριθούν στα «θέλω» του.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ