aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Τελειώνει» ο Τεξέιρα από την ΑΕΛ

«Τελειώνει» ο Τεξέιρα από την ΑΕΛ

Ο Νταβίντ Τεξέιρα είναι κοντά στην έξοδό του από την ΑΕΛ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από την Μορεϊρένσε και αν υπάρξει θετική κατάληξη με την πορτογαλική ομάδα  αποχωρήσει άμεσα από τη Βουλγαρία.  Σύμφωνα με δημοσιεύματα των «ojogo.pt» και  «abola.pt» οι επαφές του Τεξέιρα με την Μορεϊρένσε βρίσκονται σε καλό δρόμο

Με την ενδεχόμενη παραχώρηση του, αδειάζει μια θέση στην επίθεση και ο Κέρκεζ θα έχει τις επιλογές των Χουράδο, Μυτίδη και Ηλία. Δεν αποκλείεται πέραν του ανασταλτικού μέσου, τον οποίο θέλει διακαώς ο Κέρκεζ, να αναζητήσει ακόμη μια επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Ο Τεξέιρα τα ανέτρεψε όλα

Όλα είναι ανοικτά, σε ό,τι αφορά στον τελικό σχεδιασμό της ΑΕΛ, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της στη Βουλγαρία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το αθλητικό κέντρο του Ρίο Μπράβετς, όλα κυλούν σε εξαιρετικούς ρυθμούς, με τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται σε ιδανικές συνθήκες. Αρχίζουν να εμπεδώνουν και οι νεοφερμένοι τον τρόπο σκέψης του προπονητή τους.

Βέβαια αναμένονται με ανυπομονησία και τα φιλικά παιχνίδια, για να εξαχθούν τα πρώτα συμπεράσματα. Έχει οριστικοποιηθεί ένα φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα την Παρασκευή (27/7), η οποία προετοιμάζεται και αυτή στην ίδια περιοχή, ενώ στις 4 Αυγούστου θα τεθεί αντίπαλος της Ξάνθης. Υπάρχει αρκετός χρόνος για να φέρει την ομάδα στα επίπεδα που θέλει ο Ντούσαν Κέρκεζ και η αισιοδοξία πως, η ΑΕΛ θα είναι καλύτερη αντλείται από την ποιότητα των επιλογών που υπάρχουν στην ομάδα. Οι Ντα Σίλβα, Αντάμοβιτς, Χουράδο, Μυτίδης, Μαρκόφσκι, μαζί με τους Μπενίτεθ, Τόρες, Αβραάμ και Ηλία, που ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή στη Βουλγαρία, αναμένεται πως θα καταστήσουν πιο επιθετική την ΑΕΛ, εκεί όπου πέρσι παρουσίασε αδυναμίες.

Διαβάστε επίσης: «Να παραμιλά ξανά η Κύπρος»

Οι ενδείξεις είναι θετικές όσον αφορά στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αφού παρατηρείται αυξητική τάση. Οι φίλοι της ομάδας γνωρίζουν πως, με την παρουσία τους στο γήπεδο θα ενισχύσουν την προσπάθεια για διάκριση στη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ