aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΤα μυστικά του Πάμπου (pics)

Τα μυστικά του Πάμπου (pics)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο της αθλητικής ψυχολογίας του φουτσαλικού τμήματος της ΑΕΛ στο ‎Frederick University‬ με αθρόα συμμετοχή και ενδιαφέρον από γονείς, αθλητές, προπονητές και φοιτητές στον κλάδο της ψυχολογίας.

Ευχαριστίες:

“Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους εξειδικευμένους εισηγητές του σεμιναρίου Δημήτρη Στυλιανίδη και ‪Θάλεια Παναγή που έδωσαν χρήσιμα εργαλεία και συμβουλές σε όλους τους παρευρισκόμενους. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ‪Danoi‬ ‪‎AEL‬ ‪‎Futsal‬ η παρουσία του προπονητή μας Πάμπου Χριστοδούλου ο οποίος συμμετείχε ενεργά στο σεμινάριο και αποκάλυψε και κάποια μυστικά της επιτυχίας του που σχετίζονται με την αθλητική ψυχολογία. Θερμές Ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερες ευχαριστίες στους χορηγούς μας Frederick University, ThinkBox Design, BCRE, PGMC Marketing Consultants, EYAM Strategic Services, Cambana Booze & Cuisine και τα αρτοποιεία Sunfresh Bakeries!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ