aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣυνέστησε προσοχή ο κόουτς

Συνέστησε προσοχή ο κόουτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στο παιχνίδι με τη Δόξα έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ΑΕΛ. Ό,τι έγινε με τον ΑΠΟΕΛ, εντός και εκτός γραμμών του αγωνιστικού χώρου, καλούνται να τα αφήσουν πίσω οι ποδοσφαιριστές και να επικεντρωθούν στο αυριανό ματς του Μακαρείου.

Η Δόξα έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα, άλλωστε «μιλά» γι’ αυτό και η βαθμολογική της συγκομιδή. Η ΑΕΛ έχει 8 νίκες στο πρωτάθλημα, η Δόξα έχει 7 νικηφόρα αποτελέσματα, συνεπώς η αποστολή θα είναι δύσκολη, αν δεν παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές του Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Εξακολουθούν να υπάρχουν οι αμφιβολίες για τον Σοάρες και σήμερα θα είναι το τελικό τεστ κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος με κάρτες Λαφράνς και ο Μπενίτεθ, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημά του.

Το πιο πιθανό είναι πως στο κέντρο της άμυνας θα δούμε έναν από τους Ζούνιορ ή Τεϊσέιρα να αγωνίζεται δίπλα από τον Μιτρέα. Οι τελικές αποφάσεις για την ενδεκάδα θα παρθούν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Ο Μπαλταζάρ έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης. Πρόκειται για παιχνίδι με δυσκολίες και για να πάρει αυτό που θέλει η ομάδα της Λεμεσού θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν τη νίκη για πολλούς λόγους, αλλά κυρίως για να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις που θα τους οδηγήσουν στην Ευρώπη. Ο μέχρι τώρα απολογισμός ήταν ικανοποιητικός, όμως τα δύσκολα τώρα αρχίζουν και η ΑΕΛ θα έχει στη σειρά τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια. Το αυριανό με τη Δόξα, αυτό που ακολουθεί σε τρεις μέρες με την ΑΕΚ στο Τσίρειο και το πρώτο ντέρμπι για το 2018 με τον Απόλλωνα στις 3 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ