aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Άδειες κερκίδες - τσέπες γεμάτες»

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Άδειες κερκίδες – τσέπες γεμάτες»

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την καλαθοσφαιρική ομάδα των ανδρών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας και στέλνει μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής συνέλευσης του Ιουνίου…

Αναλυτικά:

«Αρχικά, συγχαίρουμε τους λεβέντες της καλαθοσφαιρικής ομάδας για την άνετη κατάκτηση του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Από του χρόνου η “Βασίλισσα” θα είναι στην πρώτη κατηγορία μαζί με το μεγάλο της κόσμο και η ένδοξη ιστορία θα αρχίσει να γράφεται και πάλι.

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του ΣΥ.Φ. ΑΕΛ για το σωματείο. Το συμβούλιο του συνδέσμου ανέλυσε στα μέλη τη γραμμή του, ανέφερε τις μέχρι τώρα κινήσεις που έγιναν και έλυσε τις απορίες των παρευρισκομένων, λαμβάνοντας και τη στήριξη τους για να συνεχίσει το έργο του.

Σύντομα θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες σχετικά με την εγγραφή νέων μελών του σωματείου, αλλά και το τι ακριβώς ισχύει για τα υφιστάμενα μέλη ενόψει και της γενικής συνέλευσης την 1η Ιουνίου.

Η συνέλευση της περασμένης Παρασκευής δεν θα είναι η μοναδική. Ο σύνδεσμος ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα ενημερώνει τα μέλη του για τις εξελίξεις, μέχρι να φτάσουμε στην εκλογική συνέλευση του σωματείου.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ για ακόμα μια φορά να κλείσει τα αυτιά στην παραφιλολογία και να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των στιγμών. Όλοι μαζί προχωράμε ενωμένοι για να χτίσουμε τις δομές και να πετύχουμε την αναδιοργάνωση του σωματείου.

Την Κυριακή η ώρα 11:00 κατακλύζουμε το γήπεδο της ΣΕΚ στον Άγιο Αθανάσιο για τον αγώνα της ομάδας u-19 που στέφθηκε και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Στις 13:00 είναι προγραμματισμένη η τελετή για την απονομή του τροπαίου στους πρωταθλητές μας και επιβάλλεται να είμαστε εκεί για να χειροκροτήσουμε τα δικά μας τα παιδιά.

Επίσης, στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί προβολή ντοκιμαντέρ στο οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον Εναέριο.

Υ.Γ.: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ – ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Υ.Γ.: 2 ΑΔΕΙΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ – ΤΣΕΠΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ