aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτους «16» τα κατάφερε δις

Στους «16» τα κατάφερε δις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η νίκη επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν μόλις η τρίτη της ΑΕΛ σε παιχνίδι πρωταθλήματος. Άλλη μία φορά κέρδισε την Ανόρθωση τη σεζόν που κατέκτησε το πρωτάθλημα (2011-12) με γκολ του Ζούνιορ (1-0), ενώ η δεύτερη ήταν τη σεζόν 2013-14 με τέρματα των Καλουτζέροβιτς και Σατσέτι (2-0).

Ήταν την αγωνιστική περίοδο που η ΑΕΛ έχασε τον τίτλο, όταν διακόπηκε ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ λόγω της ρίψης της κροτίδας στον αγωνιστικό χώρο. Η προσοχή τώρα είναι στο παιχνίδι που ακολουθεί και η ΑΕΛ θέλει να σπάσει άλλη μια κακή παράδοση με τον ΑΠΟΕΛ, αυτήν τη φορά στον θεσμό του Κυπέλλου.

Συνήθως δεν τα πάει καλά με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας, όμως δύο φορές τις σεζόν 2011-12 και 2012-13 τα κατάφερε και απέκλεισε τον αντίπαλό της στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα της Λεμεσού με νέο προπονητή θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση και να αποδείξει πως η χρονιά δεν θα είναι χαμένη, όσο και αν ορισμένοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ