aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΣτήθηκε η πίστα της… αποθέωσης!

Στήθηκε η πίστα της… αποθέωσης!

Η πίστα όπου οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και το τεχνικό τιμ θα αποθεωθούν απόψε στο καθιερωμένο Fan Day, στήθηκε και είναι έτοιμη να υποδεχθεί τη νέα ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση των γαλαζοκίτρινων:

«Όλα είναι έτοιμα! Το Fan Day 2016 είναι προ των πυλών! Στις 20:30 στο προαύλιο του “Νίκος Σολομωνίδης” χιλιάδες ΑΕΛίστες θα κατακλύσουν το χώρο και θα χειροκροτήσουν τα βλαστάρια των ακαδημιών μας, αλλά και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το AEL official shop θα λειτουργεί από τις 19:00, ενώ θα υπάρχουν συνεργία έξω από το κατάστημα αναμνηστικών ειδών από τα οποία θα μπορεί ο κόσμος να προμηθευτεί εισιτήρια για την συναυλία της χρονιάς με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη, αλλά και εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17.

Υπενθυμίζουμε ότι όσοι αγοράσουν εισιτήριο συναυλίας απόψε θα συμμετέχουν σε κλήρωση στο τέλος της βραδιάς με δώρο δύο φανέλες προσφορά του αρχηγού της ομάδας μας Μάριου Νικολάου. Καλούμε τους χιλιάδες φίλους της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού να στηρίξουν το Yellow Pride Cafe αγοράζοντας προϊόντα τόσο εντός του καταστήματος όσο και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ