aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣημασία έχουν μόνο τα αποτελέσματα

Σημασία έχουν μόνο τα αποτελέσματα

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά από ένα μήνα γνωρίζει καλύτερα την ΑΕΛ, όμως είναι πρόβλημα οι απουσίες, καθώς μειώνονται οι επιλογές του, ειδικά στο δύσκολο ματς με τον ΑΠΟΕΛ. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Μέσκα να αγωνιστεί, ο οποίος είχε μείνει εκτός πλάνου στον αγώνα με τον Απόλλωνα λόγω ενοχλήσεων.

Η σημερινή και αυριανή μέρα θα καταδείξουν τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού. Είναι σημαντικό να μη δεχθεί γκολ και ήδη καταστρώνει τα πλάνα εξουδετέρωσης των ατού του ΑΠΟΕΛ.

Η αλήθεια είναι πως με τον Μπαλταζάρ, η ΑΕΛ βγάζει θετικό πρόσωπο και είναι πιο επιθετική, όμως επειδή η τύχη της θα κριθεί στα αποτελέσματα των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών, πιο πολλή σημασία θα έχει η ουσία και όχι οι εντυπώσεις που θα αφήσει.

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να είναι πρώτος στη βαθμολογία, όμως δεν αποτελεί και φόβητρο. Εξάλλου, είναι νωπές ακόμη οι δύο εμφανίσεις στο κύπελλο, όπου η ΑΕΛ αποκλείστηκε χωρίς να ηττηθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ