aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠρο των πυλών ο Κίττος

Προ των πυλών ο Κίττος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Ανδρέας Κίττος είναι προ των πυλών της ΑΕΛ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε με την  Ανόρθωση, μετά από χθεσινή συνάντηση που είχε με τους παράγοντες της ομάδας της Αμμοχώστου και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει στην ΑΕΛ.

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, που πέρσι αγωνίστηκε σε Αγία Νάπα και Ανόρθωση, εμφανίζεται πανέτοιμος για τη νέα πρόκληση της καριέρας του. Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ θα προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα, στόχος του είναι να δουλέψει σκληρά για να κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, η εβδομάδα που διανύουμε θεωρείται σημαντική ως προς το αποτέλεσμα που θα έχουν οι επαφές με ορισμένους από τους μετεγγραφικούς στόχους. Οι Αλί Σαβανέ και Έντι Νίκολα είναι κοντά στο να υπογράψουν συμβόλαιο, αφού όλα έχουν συμφωνηθεί στο οικονομικό. Οι ενέργειες όμως για ποιοτική ενίσχυση δεν σταματούν εδώ, καθώς τον Πάμπο Χριστοδούλου απασχολούν οι περιπτώσεις ενός αριστερού μπακ, ενός στόπερ, ενός επιθετικού και φυσικά ενός ακόμη τερματοφύλακα.

Παράλληλα, δύο θέματα που είναι στην επικαιρότητα, αυτό του Αγκάνοβιτς και του Σιέλη, θα ξεκαθαρίσουν σύντομα. Δύο ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν. Με τον Αγκάνοβιτς υπάρχουν σειρήνες από τη Ρουμανία, αλλά θα αποχωρήσει μονάχα σε περίπτωση που η ΑΕΛ αποζημιωθεί οικονομικά.

Για τον Σιέλη το θέμα είναι πιο λεπτό, αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στους γαλαζοκίτρινους και αναμένονται εξελίξεις. Δεν υπάρχει εξάλλου κάποια επίσημη πρόταση, ενώ  ο Χριστοδούλου θέλει  τον Σιέλη στην ομάδα που ετοιμάζει. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που εμπιστεύεται και ξέρει πως πάνω του μπορεί να στηρίξει πολλά.

Όσον αφορά στην αφορά στον Ελευθερίου, έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του. Το πρόβλημα με τους κοιλιακούς  που αντιμετώπισε την περασμένη σεζόν και δεν του επέτρεψε να βοηθήσει την ομάδα έχει ξεπεραστεί με την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ