aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠολυκοσμία στα «φτερά»

Πολυκοσμία στα «φτερά»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν περιμένουν μόνο από αυτούς που αποκτήθηκαν φέτος από την ΑΕΛ για να πάρουν την ομάδα πιο ψηλά. Είναι και αυτοί που ήσαν και πέρσι στην ομάδα, όπως και οι δύο που αγωνίστηκαν από τον Ιανουάριο και μετά. Τόσο ο Τόρες όσο και ο Ρομάν έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Δεν τους βοήθησε η πορεία της ομάδας στη σεζόν που πέρασε να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, όμως στη φετινή προετοιμασία δείχνουν πως θα το παλέψουν για να ικανοποιήσουν και να κερδίσουν τον προπονητή τους.

Ο πρώτος στο δεξί άκρο της επίθεσης και ο δεύτερος στη μεσαία γραμμή αλλά και ως ακραίος ξέρουν πολλά καντάρια μπάλας και στη νέα σεζόν πιθανό να αποτελέσουν τις ευχάριστες εκπλήξεις της ομάδας τους. Είναι όμως και οι άλλοι δύο «παλιοί» της ΑΕΛ, ο Αβραάμ και ο Μπενίτεθ, που μπορούν να καλύψουν το αριστερό άκρο της ομάδας. Αποκτήθηκαν ακόμη ο Πεχλιβάνης και ο Μαρκόσκι για τις πτέρυγες, ενώ είναι και ο Ηλία, που έπιασε δουλειά στη Βουλγαρία. Με όλους αυτούς ο Ντούσαν Κέρκεζ μπορεί να δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις και ένα σύνολο που θα είναι ικανό από τα άκρα να κάνει πολλή ζημιά στους αντιπάλους του. Τόσους πολλούς ακραίους επιθετικούς δεν θυμόμαστε να είχε ποτέ η ΑΕΛ.

Πίσω από αυτούς, στο δεξί άκρο είναι ο Τεισέιρα και ο Χ. Κυριάκου και αριστερά ο Γουίλερ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και πιο πίσω ο Αβραάμ. Αυτό που εύχονται στην ΑΕΛ είναι να βρεθούν σε καλή κατάσταση και οι δύο κεντρικοί επιθετικοί που αποκτήθηκαν, ο Χουράδο και ο Μυτίδης.

Αυξημένες είναι και οι επιλογές στη μεσαία γραμμή. Ο Ντα Σίλβα, ο Αντάμοβιτς, ο Ζντραβόσκι, ο Σίλβα, ο Ρομάν, ο Γερολέμου και ο Φιντέλις έχουν προβάδισμα στις επιλογές του προπονητή τους, ενώ αναμένεται η απόκτηση ενός ακόμη ανασταλτικού μέσου. Όσον αφορά στο κέντρο της άμυνας, ο Αντρέ Τεισέιρα, ο Ζούνιορ, ο Ράσο και ο Λαφράνς θα είναι επιλογές του Ντούσαν Κέρκεζ, με τους Βοζίνια και Πρόσεκ να είναι οι υποψήφιοι για τον άσο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ