aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠιο ώριμος για μια καλύτερη σεζόν

Πιο ώριμος για μια καλύτερη σεζόν

Μετά από έξι μήνες στη ΑΕΛ, ο Ισμαέλ Σασί δείχνει πολύ πιο δεμένος με την ομάδα του. Κατάφερε από τις πρώτες του εμφανίσεις να πείσει τον κόσμο και η λογική λέει, πως στη νέα σεζόν θα είναι ακόμη καλύτερος. Στην ΑΕΛ βρήκε αυτά που ήθελε και στα 29 του είναι ώριμος για να παίξει καλή μπάλα και να βοηθήσει ουσιαστικά τη γαλαζοκίτρινη ομάδα.

Ο Σασί έπαιξε στον Οθέλλο και μετά στην ΑΕΖ, πριν αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ. Στις δηλώσεις, που έκανε ο Τυνήσιος στο ΑΕΛ TV, αναφέρθηκε στο πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του, στέλνοντας μήνυμα, πως η νέα σεζόν είναι μια πρόκληση για όλους.

«Πρώτα είναι η Ευρώπη. Να πάμε με κάθε σοβαρότητα στο πρώτο μας παιχνίδι και στον επαναληπτικό στην έδρα μας με τη βοήθεια του κόσμου να σφραγίσουμε την πρόκρισή μας. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάσι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ