Περιζήτητος ο Σιέλης στη Βουλγαρία

Για δεύτερη φορά μέσα σε δέκα μήνες, διαρρέει ενδιαφέρον από τα Βαλκάνια για τον Βαλεντίνο Σιέλη της ΑΕΛ και μάλιστα από την ίδια χώρα, τη Βουλγαρία...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ή ο ατζέντης του Κύπριου αμυντικού έχει αρκετές… άκρες στη Βουλγαρία, ή οι ομάδες της χώρας αυτής τον θεωρούν ως μία αξιόπιστη λύση για το ρόστερ τους.

Όπως και να ‘χει… Τον περασμένο Ιούλιο ο Σιέλης βρισκόταν στη μετεγγραφική λίστα της Λίτεξ Λόβετς, ωστόσο οι επαφές δεν κατέληξαν σε συμφωνία.

Χθες (11/05), διέρρευσε πως για τον δυναμικό Κύπριο αμυντικό, ενδιαφέρεται και η Λέφσκι Σόφιας και όπως έγραψε το «Goal.com.cy», οι πρωτευουσιάνοι της βαλκανικής χώρας παρακολουθούν τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους. Αλλιώς θα παραμείνει στους γαλαζοκίτρινους μόνο εάν δεχθεί μείωση απολαβών του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Σιέλης ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο με την ΑΕΛ και του προτάθηκε μείωση απολαβών, ψάχνεται έντονα για το εξωτερικό και σε περίπτωση που του υποβληθεί κάποια δελεαστική πρόταση θα την αποδεχθεί και θα μπει στο αεροπλάνο χωρίς… δεύτερη κουβέντα.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ