aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠαράταση στην παράταση!

Παράταση στην παράταση!

Ιβανίλντο ακούνε και Ιβανίλντο δεν βλέπουν στην ΑΕΛ. Το θέμα με την έλευση και το ενδεχόμενο μετεγγραφής του ποδοσφαιριστή από τη Γουινέα Μπισάου, πήρε παράταση στην παράταση!

Ο αριστερός ακραίος επιθετικός δεν κατάφερε να πάρει την ελευθέρα του από την Ακαδέμικα, με αποτέλεσμα το θέμα να τραβάει ακόμα μερικές μέρες, με την ελπίδα πως θα έχει «χάπι εντ». Πέρα, όμως, από την περίπτωση του 30χρονου επιθετικού, ευχάριστα είναι τα μαντάτα για τον Σάρκι, για τον οποίο απέμεινε μόνο η επίσημη ανακοίνωση της μετεγγραφής του στην ομάδα της Λεμεσού.

Από εκεί και πέρα η ομάδα φουλάρει από σήμερα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου θα έχει για πρώτο αντίπαλο τη νεοφώτιστη ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας, την Κυριακή στο Τσίρειο.

Η ομάδα μπορεί να μην είναι 100% έτοιμη, να της λείπουν ακόμα μερικά κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ με το έμψυχο δυναμικό, εντούτοις υπάρχει αισιοδοξία για θετική εκκίνηση. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα δουλέψει πιο πολύ στην τακτική τις επόμενες μέρες, με απώτερο στόχο η ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Τετ α τετ Πάμπου με δημοσιογράφους

Όλα για το πρωτάθλημα και όχι μόνο. Ο Πάμπος Χριστοδούλου σε συνέντευξη Τύπου που θα δώσει αύριο (11:00), στο ξενοδοχείο Μιραμάρε (στη Λεμεσό) θα μιλήσει στον Τύπο ενόψει την έναρξης του πρωταθλήματος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΑΕΛ. Ο Κύπριος τεχνικός πέρα από το πρωτάθλημα, θα μιλήσει και για τις μετεγγραφές, αλλά και για τον προγραμματισμό της ομάδας της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ