Πάμπος: «Αν είναι καλό για την ΑΕΛ να φύγω, θα το πράξω»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις που ίσως να κρύβουν εξελίξεις από τον τεχνικό της ΑΕΛ Πάμπο Χριστοδούλου μετά την ήττα από τον Ερμή. Ο Κύπριος τεχνικός είπε πως θα μιλήσει με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, κι αν είναι καλό για την ΑΕΛ να φύγει, θα το πράξει.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα δεν είναι η καλύτερη μέρα για την ομάδα της ΑΕΛ. Λίγα πράγματα θα πω για το ματς. Ο αντίπαλος πέρασε 3-4 φορές το κέντρο και δεχθήκαμε δύο γκολ σε αντεπιθέσεις. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, αφού περιμέναμε πως θα παίξει ο αντίπαλος. Το  να μην προηγείσαι και να χάνεις αυτές τις ευκαιρίες, είναι διαφορετικό, αλλά για μας είναι άσχημο.

Ναι, μεν, η ομάδα μας είναι στους στόχους της, αλλά αν κέρδιζε, θα ήμασταν πιο κοντά στην έξοδό μας στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στον κόσμο της ΑΕΛ για την έλευσή του εδώ, αλλά και που κρατήθηκε βλέποντας αυτή την εικόνα και δεν έκανε κάποια πράγματα που κάνουν οπαδοί άλλων ομάδων.

Θα κάτσω να μιλήσω με τον πρόεδρο για να δούμε το καλύτερο αύριο της ΑΕΛ. Όπως είπα την Παρασκευή. Κανένας δεν είναι πάνω από το καλό αυτού του σωματείου, είτε προπονητής είτε παίκτες, είτε παράγοντές. Θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για το καλό της ΑΕΛ. Αν το καλό για την ΑΕΛ είναι να φύγω, θα το πράξω. Αν είναι καλύτερα να μην είναι ο Πάμπος εδώ, δεν έχω πρόβλημα να αποχωρήσω. Ήρθα για την αγάπη του κόσμου, αλλά και για την δική μου αγάπη προς σ’ αυτόν. Αυτή είναι η ζωή του προπονητή. Παρέλαβε μια ομάδα που κινδύνευε με υποβιβασμό, σώθηκε και σήμερα είναι εδώ που είναι…».

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ