aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΌταν ο Μαλέκκος έβγαλε τον Αναστασιάδη στον εξώστη…

Όταν ο Μαλέκκος έβγαλε τον Αναστασιάδη στον εξώστη…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μίλησε στο «Κανάλι 6» και την εκπομπή «Ελευθέρα κι Ωραία» με τον Γιώργο Παυλίδη, σχολίαζοντας το πανό το οποίο αναρτήθηκε στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του φοιτητή Ανδρέα Νικολάου για την σχέση της πολιτικής με το ποδόσφαιρο, σχολίασε την απόφαση του να συγχαρεί τον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2004 στον εξώστη του σωματείου.

Η αναφορά του ΠτΔ:

«Τον Μάιο του 2004 που πήρε το πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ έκρινα σωστό να πάω να τους συγχαρώ. Ο Κώστας Μαλέκκος, τότε ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ είπε ότι δεν θα έβγαινε στον εξώστη αν δεν πήγαινα εγώ μαζί του, ενώ χιλιάδες κόσμος ήταν κάτω από τον εξώστη του ΑΠΟΕΛ. Του είπα ότι δεν θα έβγαινα γιατί ήταν κάτι ποδοσφαιρικό και εγώ πήγα μόνο να τους συγχαρώ, αλλά τελικά με τράβηξε να βγω. Και δεν επέμενε μόνο να εμφανιστώ, αλλά είπε «ο ηγέτης που τόλμησε να πει ναι» (σ.σ. για το σχέδιο Ανάν), και οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ άρχισαν να μου σφυρούν και να με γιουχαΐζουν. Είπα να τους πω κάτι για να ξεπεράσουμε το πρόβλημα και τους είπα την Τετάρτη, που έπαιζαν με την ΑΕΛ, να φέρουν και το Κύπελλο. Τι ήθελα να το πω; Γλίτωσα από την επίθεση των μεν, αλλά δέχθηκα την επίθεση των Λεμεσιανών. Από τότε είπα ότι όποιος δεν προσέχει τι λέει για το ποδόσφαιρο πληρώνει μεγάλο λάθος».

Πανηγυρισμοί στο σωματείο του ΑΠΟΕΛ το 2004

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ