aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟμαδική νοοτροπία, πνεύμα νικητή

Ομαδική νοοτροπία, πνεύμα νικητή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ δείχνουν διάθεση να μην παρασυρθούν από τα κολακευτικά λόγια για την έως τώρα πορεία και τα θετικά αποτελέσματα της ομάδας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθεί προ εκπλήξεως. Η σκληρή δουλειά που άρχισε από το καλοκαίρι απαιτεί συνέχεια και συνέπεια.

Το δείγμα των πρώτων επτά αγωνιστικών μπορεί να είναι θετικό και να έχει δημιουργήσει κλίμα ενθουσιασμού, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στην ομάδα ότι η κάθε αντίπαλος κρύβει παγίδες και έχει στείλει το μήνυμα «κάτω τα κεφάλια, συνέχεια στην σκληρή δουλειά».

Ήδη η προσοχή των γαλαζοκιτρίνων επικεντρώθηκε είναι στο ματς με τον Άρη. Άφησαν πίσω το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και αυτό που ενδιαφέρει τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι η καλή παρουσία στο ματς της Κυριακής, δίνοντας συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Αυτό που ξεκαθάρισε ο τεχνικός της ΑΕΛ στους παίκτες του είναι ότι για να έχει αξία η μέχρι τώρα πορεία τους θα πρέπει η ομάδα να ανεβάσει ακόμη περισσότερο και να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Η ΑΕΛ βρήκε ταυτότητα, απομένει να το επιβεβαιώνει σε κάθε παιχνίδι.

Η ομάδα στηρίζεται στην αξία των ποδοσφαιριστών της αφού διαθέτει αξιόλογες μονάδες, όμως για εκείνο που ξεχωρίζει είναι το ομαδικό πνεύμα, η νοοτροπία νικητή και η αγωνιστική πειθαρχία. Υπάρχει ποιότητα, ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι των γαλαζοκίτρινων.

Οι ποδοσφαιριστές μετά το χθεσινό ρεπό επανέρχονται σήμερα στις προπονήσεις. Το προσεχές διήμερο θα διαφανεί εάν ο Κύπριος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει και στον Γεωργιάδη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι.

Εκτός πλάνου και αυτή την εβδομάδα θα είναι ο Χάρης Κυριάκου, ο οποίος από την προσεχή Δευτέρα θα είναι σε θέση να ανεβάσει ρυθμό. Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο Χριστοδούλου θα αρχίσει τον αγώνα απέναντι στον Άρη με τους ίδιους έντεκα που παρέταξε κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ