aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Ντα Σίλβα, τα κίνητρα και η χημεία

Ο Ντα Σίλβα, τα κίνητρα και η χημεία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα κίνητρα στην ΑΕΛ είναι εκεί για τους νεαρούς, αλλά και για τους πιο έμπειρους και παλιούς. Για παράδειγμα, ο Άλεξ Ντα Σίλβα, που πριν από μερικές μέρες συμπλήρωσε τα 35 του χρόνια, έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως οι τεχνικές του αρετές για να κάνει τη διαφορά, κρατούν ακόμη.

Μπορεί να «κόπηκε» από μια ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων, που κυνηγά τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν θα χαλάσουν τη διάθεσή του οι προκλήσεις με τη φανέλα της ΑΕΛ. Ο Βραζιλιάνος ξέρει πολλά καντάρια μπάλα και αναμένεται ότι θα βοηθήσει τη νέα του ομάδα, με την τεχνική και την εμπειρία του. Φτάνει βέβαια η ομάδα να τρέξει στο γήπεδο, να βγάζει πάθος.

Η ΑΕΛ θα χρειαστεί, επίσης, να έχει και την τύχη με το μέρος της, από την άλλη όμως θα φανεί και το σύνολο της δουλειάς και του σχεδιασμού που έγινε όλο αυτό το διάστημα. Σε ποιο βαθμό δηλαδή έχει μεταδώσει ο Ντούσαν Κέρκεζ αυτά που θέλει και πόσο αποτελεσματικά θα μετρήσει η χημεία της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ