aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ κόουτς φανέρωσε τα χαρτιά του

Ο κόουτς φανέρωσε τα χαρτιά του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με δύο νίκες επέστρεψε στην Κύπρο η ΑΕΛ και πλέον η προσοχή είναι στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σεντ Τζόζεφς. Την Τρίτη θα αναχωρήσουν για τον Φάρο της Πορτογαλίας, με στόχο να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στον πρώτο τους αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ και να κάνουν το πρώτο βήμα γα την πρόκριση στον 2ο προκριματικό γύρο του θεσμού.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μέσα από τα δύο φιλικά στη Βουλγαρία άνοιξε και τα χαρτιά του. Έδειξε, πως στα δύο ματς με τη Σεντ Τζόζεφς θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στους βασικούς της περασμένης σεζόν και υπολογίζει μόνο σε τέσσερις από τους καινούργιους. Αυτοί είναι οι Βοζίνια, Αβραάμ, Φιντέλις και Μπενίτεθ. Οι υπόλοιποι (Αλντάιρ, Τεσέιρα, Ρεζέντε, Κουκούλα) δεν είναι έτοιμοι για να υπολογίζονται  στον α’ προκριματικό.

Με βάση το στάδιο προετοιμασίας στο οποίο βρίσκονται, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ παρουσιάστηκαν σε καλή κατάσταση στα φιλικά με την Μπότεβ και τη Λοκομοτίβ. Είναι θετικό πως ο περσινός κορμός με τους Αϊρόσα, Μιτρέα, Λαφράνς, Σάσι, Νικολάου, Χ. Κυριακου, Α. Κυριάκου, Σοάρες, Αρουαμπαρένα, Σαβάν και Μέσκα, παρουσιάστηκαν σε πολύ καλή κατάσταση. Σε πολύ καλή κατάσταση παρουσιάστηκαν και οι Μαύρου, Ηλία και Βασιλείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ