aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ Κέρκεζ... παίρνει μυστρί

Ο Κέρκεζ… παίρνει μυστρί

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ βρίσκονται σε στάση αναμονής για τις εξελίξεις στα διοικητικά, αλλά ο προγραμματισμός στην ποδοσφαιρική ομάδα τραβάει τον δρόμο του. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, τον οποίο ψεσινές πληροφορίες έφεραν να έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, έχει ξεκάθαρη εικόνα του τι θέλει στη νέα σεζόν και όπως πολλές φορές έχει γραφτεί, δεν θα γίνουν περισσότερες από πέντε ή έξι μετεγγραφές.

Διαβάστε επίσης: Το σχέδιο δράσης του Ντούσαν Κέρκεζ

Στο μυαλό του Βόσνιου τεχνικού έχουν ξεκαθαρίσει πολλά, αλλά η ενίσχυση θα εξαρτηθεί και από το ύψος του προϋπολογισμού, με το βάρος να πέφτει στην απόκτηση ενός σέντερ φορ που τόσο έχει λείψει από την επιθετική γραμμή. Ο Κέρκεζ είναι αρκετά φιλόδοξος, έχει δείξει καλά στοιχεία τους τελευταίους μήνες και μένει να φέρει στην ομάδα αυτούς που θα την ανεβάσουν κι άλλο αγωνιστικά. Η σεζόν που ακολουθεί είναι σημαντική από κάθε άποψη και η στελέχωση του ρόστερ θα κρίνει πολλά. Το βέβαιο είναι πως οι επόμενες μέρες θα φέρουν εξελίξεις, καθώς θα ξεκαθαρίσουν αρκετά στο θέμα της οργάνωσης και του προγραμματισμού για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Προθεσμία για όσους θέλουν να υποβάλουν υποψηφιότητα

Πιο πολύ αυτές τις μέρες στην ΑΕΛ περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά του σωματείου. Εξακολουθεί να είναι αβέβαιη η κατάσταση και στην ομάδα κρέμονται και από τις αποφάσεις του Ανδρέα Σοφοκλέους. Ο τελευταίος αναμένεται πως δεν θα κάνει πίσω και όχι μόνο θα παραμείνει στη θέση του, αλλά θα κινήσει τα νήματα για να βρεθεί μια ενδεκάδα μελών της ΑΕΛ που θα λειτουργήσει ως Διοικητικό Συμβούλιο. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, όμως είμαστε κοντά στην Παρασκευή (λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων) και θα φανεί πόσον κρατεί το ενδιαφέρον των φίλων του ιστορικού σωματείου.

Διαβάστε επίσης: Στη νέα ΑΕΛ έχει θέση το κυπριακό ταλέντο

Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου, γιατί επιβάλλεται να αλλάξουν κάποια πράγματα που θα ικανοποιήσουν και το κοινό αίσθημα. Μάλιστα, πρέπει να θεωρείται δεδομένη πλέον η επιστροφή της καλαθοσφαιρικής ομάδας στην Α’ Κατηγορία της νέας σεζόν, κάτι που φέρνει μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ, που στο παρελθόν έχουν ζήσει ανεπανάληπτες επιτυχίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ