Ο Γεωργιάδης επιβεβαιώνει την αποχώρησή του και συγκινεί!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή τον οποίο ο κόσμος των γαλαζοκίτρινων έχει ψηλά στην εκτίμησή του...


Μία φωτοτυπία από απόσπασμα συνέντευξής του που παραχώρησε πριν μερικές μέρες στην ιστοσελίδα «Balla», δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Μεταξύ άλλων, ο Ελλαδίτης επιβεβαιώνει πως αποχωρεί από την ΑΕΛ και συγκινεί με τα λεγόμενά του. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή τον οποίο ο κόσμος των γαλαζοκίτρινων έχει ψηλά στην εκτίμησή του, ενώ η απόφαση να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα της νέας σεζόν ανήκει στην διοίκηση της ΑΕΛ και στον προπονητή Μπρούνο Μπαλταζάρ.

«Ήταν απόφαση της διοίκησης και του προπονητή και οφείλω να τη σεβαστώ. Μου την κοινοποίησε ο προπονητής. Με ευχαρίστησε για τη συμβολή μου στην ομάδα αυτή τη σεζόν. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Αποδέχομαι την απόφαση της ΑΕΛ και της εύχομαι κάθε επιτυχία και στη συνέχεια», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του που δημοσίευσε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης: «Φτάσαμε στο τέλος! Ήταν μια χρονιά μεγάλη και δύσκολη, αλλά τελικά ο στόχος επετεύχθη. Η ΑΕΛ είναι η δεύτερή μου οικογένεια. Μόνο καλά μπορώ να πω. Κάποιες φορές ίσως χρειαστεί να φύγεις μακριά, αλλά πάντα θα θέλεις το καλό της! Έτσι κ εγώ εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ΑΕΛ μας στο μέλλον και μέσα από την Ευρώπη να τη μάθει ακόμη περισσότερος κόσμος και να μεγαλώσει η ιστορία της! Δέχθηκα τόση αγάπη από τον κόσμο που δεν θα ξεχάσω ποτέ και η επιβράβευση για κάθε αθλητή είναι η αγάπη του κόσμου! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Ίσως στο μέλλον να ξαναβρεθούν οι δρόμοι μας!».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ