aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟ «χάρτης» προς την επιτυχία

Ο «χάρτης» προς την επιτυχία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον… αστερισμό του αυριανού αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα κινούνται στην ΑΕΛ. Οι  γαλαζοκίτρινοι έχουν την ευκαιρία στο Τσίρειο να επιστρέψουν στις νίκες και να δώσουν συνέχεια στην καλή πορεία που έχουν χαράξει. Σε καμιά περίπτωση όμως δεν περιμένουν πως θα έχουν εύκολη αποστολή.

Καλούνται να μην επιτρέψουν στην αντίπαλο να έχει απαιτήσεις, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία του Ρόμο, και ταυτοχρόνως οι επιθετικοί της ομάδας της Λεμεσού οφείλουν να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και πρωτίστως αποτελεσματικοί. Επιβάλλεται να κάνουν σε άλλο ένα ματς τα αυτονόητα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου γνωρίζει πως πολλές φορές τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και τις τελευταίες μέρες έχει δώσει έμφαση σε ορισμένους τομείς που κρίνει σημαντικούς. Η παρουσία του Κύπριου τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΛ έχει βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να παρουσιάζονται από παιχνίδι σε παιχνίδι πιο ανεβασμένοι.

Το γεγονός και μόνο πως μέσα από τις δυσκολίες ενός εντελώς καινούργιου ρόστερ έχει καταφέρει να επιβάλει τη φιλοσοφία του, λέει πολλά. Όμως, κάθε αγώνας είναι και μια νέα πρόκληση και έτσι αντιμετωπίζουν στην ΑΕΛ το αυριανό παιχνίδι.

Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων έχει μπροστά του και τη σημερινή τελευταία προπόνηση για να αποφασίσει για τους έντεκα που θα παρατάξει. Εικάζουμε πως σε σχέση με το προηγούμενο ματς παίζεται μόνο η θέση στην κορυφή της επίθεσης. Δηλαδή εάν ο Ουέλινγκτον θα διατηρήσει τη θέση του ή θα ξεκινήσει ο Αρουαμπαρένα.

Το θετικό είναι πως ανεξαρτήτως από την ενδεκάδα που μονιμοποίησε, ο Κύπριος τεχνικός έχει στη διάθεσή του και άλλους έτοιμους παίκτες που μπορούν να αλλάξουν την τύχη ενός παιχνιδιού.

Ο Μπουένο μπορεί να βοηθήσει περισσότερο μετά τις ανάσες που πήρε, ο Γεωργιάδης συμπλήρωσε την προετοιμασία που χρειαζόταν, πανέτοιμος είναι ο Μπαπάνκο, ενώ στο περίμενε για τις ευκαιρίες τους είναι οι Σάρκι, Αγκουινάλδο, Λαφράνς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ