aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΜυρίστηκαν το… μέλι με τον Σα, αλλά την έπαθαν!

Μυρίστηκαν το… μέλι με τον Σα, αλλά την έπαθαν!

Όταν ο Ορλάντο Σα λόγω απραξίας άργησε πάααρα πολύ να προσφέρει στην ΑΕΛ όταν ήλθε το Καλοκαίρι του 2012-13, κανείς δεν παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπός του και κανείς δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Την επομένη σεζόν, όμως, που «έβγαζε μάτια», πολλοί μάνατζερ μυρίστηκαν… μέλι σε πιθανή πώλησή του στο εξωτερικό και τον πρότειναν δεξιά κι αριστερά και την… έπαθαν. Μια από αυτές τις ομάδες ήταν και η Λέγκια Βαρσοβίας, όπου τελικά κατέληξε και σε πολωνική ιστοσελίδα, ο τότε τεχνικός διευθυντής της εν λόγω ομάδας Μίχαλ Ζεβλάκοφ, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έγιναν οι επαφές πριν από το deal.

Λίγες μέρες προτού η Λέγκια έλθει στην Κύπρο (2013-14) πριν από μερικά χρόνια για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, ο Ζεβλάκοφ ταξίδεψε στο νησί μας για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες διαμονής της ομάδας και σε ένα εστιατόριο γνώρισε τυχαία τον Σα κι αντάλλαξαν στοιχεία. Τη συνέχεια με την ιστορία της μετεγγραφής του Πορτογάλου, τη γνωρίζετε. Όλα αυτά με βάση αναφορά σε πολωνικό ρεπορτάζ και δηλώσεις του Ζεβλάκοφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ