aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜένει μόνο η ανακοίνωση για Πεχλιβάνη

Μένει μόνο η ανακοίνωση για Πεχλιβάνη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Μάριος Πεχλιβάνης αποτελεί την πρώτη μετεγγραφή  της ΑΕΛ και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Ο 22χρόνος μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί σε 38 παιχνίδια του Ολυμπιακού, 36 στο πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο. Παράλληλα η ομάδα της Λεμεσού είναι κοντά και στην απόκτηση του τερματοφύλακα Νεόφυτου Μιχαήλ.

Διαβάστε επίσης: Σταθερή αξία, τον πιστεύει ο Κέρκεζ

Εξελίξεις αναμένονται και στο θέμα με τον Ανδρέα Φράγκο. Ο νεαρός μέσος αγωνίστηκε την περίοδο που πέρασε δανεικός στον Άρη και υπάρχουν προτάσεις από το εξωτερικό. Όλα είναι ανοικτά και από εβδομάδας αναμένονται πιο έντονες κινήσεις, καθώς η πρόθεση του Ντούσαν Κέρκεζ και του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους είναι να διατηρηθούν οι καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα και να αποκτηθούν και άλλοι που θα κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Κώστας Χριστοδούλου για πρόεδρος

Προς το παρόν, προέχει η ενίσχυση της ομάδας στον επιθετικό τομέα στη θέση του σέντερ φορ, ενώ κινήσεις ενίσχυσης θα γίνουν σε όλες τις γραμμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ