Μαύρου, το «πουλέν» της ΑΕΛ

Τι και εάν η ΑΕΛ γνώρισε χθες άλλη μια ήττα, η τρίτη συνεχόμενη; Τι και εάν ο προβληματισμός όσον αφορά στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων έχει μεγαλώσει;

Υπάρχει μέσα σε όλο αυτό το (βαρύ) σκηνικό και ένα θετικό. Ποιο; Ο Γιάννης Μαύρου, ασφαλώς! Ο 22χρονος επιθετικός στα λίγα πάλι λεπτά που αγωνίσθηκε προχθές απέδειξε πως έχει και παρόν, αλλά πρωτίστως μπόλικο μέλλον μπροστά του. Πέτυχε ένα όμορφο γκολ, ήταν δραστήριος και μάλιστα εάν ήταν λίγο πιο τυχερός θα μπορούσε να καρφώσει άλλη μια φορά την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Λευκωσίας αγωνίσθηκε φέτος σε μόλις τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, όλα ως αλλαγή, μετρώντας στα πόδια 51 λεπτά. Ο αριστεροπόδαρος μικρός δεν είναι τυχαίος παίκτης και αυτό έχει φροντίσει ο ίδιος να το αποδείξει.

Αυτό που έχει δείξει μέσω της αγωνιστικής παρουσίας του είναι ένα: «Φωνάζει» πως εάν πάρει τον απαιτούμενο χρόνο συμμετοχής στη συνέχεια, τότε μπορεί να αποτελέσει ένα πάρα πολύ χρήσιμο στα χέρια του προπονητή του. Έχει ποδοσφαιρικό θράσος, δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στις φάσεις, τρέχει ασταμάτητα, ζητά μπάλα και όταν του παρουσιαστεί η ευκαιρία σκοράρει.

Το μέλλον είναι μπροστά του νεαρού επιθετικού, φτάνει να του δοθούν οι ευκαιρίες στη συνέχεια προκειμένου να καταθέσει στον αγωνιστικό χώρο τα καντάρια της μπάλας που γνωρίζει…

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ