aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ έχουν έτοιμες τις μετεγγραφές που θα καταστήσουν ακόμη πιο δυνατή την ομάδα του Μπρούνο Μπαλταζάρ. Οι δύο οι οποίοι θα αποκτηθούν είναι ο 32χρονος Βραζιλιάνος Ντενίλσον Γκαμπιονέτα και ο 27χρονος Ισπανός Μάνουελ Χιμένεθ Τόρες. Kαι οι δύο με λίγες ώρες διαφορά θα είναι σήμερα στην Κύπρο για να περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως, εφόσον όλα εξελιχθούν βάσει προγράμματος, να υπογράψουν.

Ο πρώτος αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός αλλά και κορυφής. Αγωνιζόταν στην Κίνα με τη φανέλα της Χανγκτζού Γκρίνταουν, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία από την παρουσία του σε ομάδες της Ιταλίας, όλες στη Β’ Κατηγορία. Αγωνίστηκε στις Βαρέζε, Πίζα, Αλμπινολέφε, Κροτόνε, Τορίνο και Σαλερνιτάνα. Είχε, επίσης, πέρασμα από την Κλουζ Ρουμανίας. Ο δεύτερος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην Γκρόιτερ Φιρτ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας στη Γερμανία, και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως επιτελικός μέσος όσο και ως ακραίος επιθετικός.

Όσον αφορά στο ματς με την Πάφος FC, χρειάστηκε και δόση τύχης για να φθάσει στη νίκη η ομάδα της Λεμεσού. Μια επιτυχία που πανηγυρίστηκε έντονα, ειδικά από τους 800 οπαδούς της ΑΕΛ που έκαναν το ταξίδι στην Πάφο και μέσα στη βροχή δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν την ομάδα τους. Οι γαλαζοκίτρινοι έφθασαν τους 36 βαθμούς, όμως είναι ακόμη πίσω από τις άλλες τέσσερις ομάδες, ενώ ακολουθεί κατά πόδας η Ομόνοια. Συνεπώς, ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για επίτευξη του στόχου τους.

Η χαρά της εκτός έδρας νίκης μετριάστηκε από την αποβολή του Λαφράνς, την οποία στην ΑΕΛ θεωρούν τραβηγμένη. Μάλιστα, για τη διαιτησία υπάρχουν και άλλα παράπονα και ενδέχεται ο σύλλογος της Λεμεσού να προχωρήσει σε καταγγελία. Οι υποχρεώσεις τρέχουν στην ομάδα της Λεμεσού. Αύριο έχουν νέο σημαντικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και τρεις μέρες μετά αντιμετωπίζουν την Ομόνοια στο Τσίρειο.

Πρόκειται για σπουδαία παιχνίδια, με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Ο Λαφράνς, που αποβλήθηκε προχθές, έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ αφού πρόκειται για εξ αναβολής αγώνα. Θα χάσει σίγουρα τα επόμενα δύο παιχνίδια. Το θετικό είναι πως το προχθεσινό παιχνίδι δεν άφησε κάποιο άλλο πρόβλημα, είτε με κάρτες είτε με τραυματισμό. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ θα έχει αύριο όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, έχοντας ως στόχο η ομάδα του να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Είναι πιθανό να προχωρήσει σε μια – δυο αλλαγές, σε σχέση με τον αγώνα στην Πάφο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ