Λάθη, απουσίες και… Αρουαμπαρένα!

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα επιβληθεί επιπλέον ποινή στον Αρουαμπαρένα, από τον αθλητικό δικαστή, για τη λανθασμένη αποβολή του από τον διαιτητή Ψευδιώτη…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι παίκτες της ΑΕΛ δεν έκαναν τα στοιχειώδη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Με τις απουσίες που είχαν αλλά και τα λάθη που έκαναν στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, έχασαν το παιχνίδι με το βαρύ 4-1. Το ματς, πιο πολύ το κέρδισαν οι πολύ ποιοτικές μονάδες του ΑΠΟΕΛ, που με τις ενέργειές τους γκρέμισαν κάθε ελπίδα της ΑΕΛ να κλέψει κάτι από τον αγώνα.

Για την ΑΕΛ, ο στόχος δεν αλλάζει και αυτός δεν είναι άλλος από την παραμονή στην 4η θέση, που θα την οδηγήσει στην Ευρώπη. Βρίσκεται στο συν 2 από την Ομόνοια που ακολουθεί και την προσεχή Δευτέρα, με αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο, θα επιδιώξει να νικήσει για να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση ή και να αυξήσει την υπέρ της διαφορά.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει στη διάθεσή του και τους Αϊρόσα, Λαφράνς. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορεί να αγωνιστεί ο Αρουαμπαρένα ή αν θα του επιβληθεί επιπλέον ποινή από τον αθλητικό δικαστή για τη λανθασμένη αποβολή του από τον διαιτητή Ψευδιώτη. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση των Φορτούνα, Γεωργιάδη, Μέσκα. O πρώτος αγωνίστηκε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αν και είχε ένα μικροπρόβλημα, που εξακολουθεί να τον ταλαιπωρεί. Οι άλλοι δύο είχαν μείνει εκτός πλάνου καθώς αντιμετώπιζαν πρόβλημα.

Στο τελευταίο παιχνίδι φανερώθηκαν πολλές αδυναμίες, οι οποίες κόστισαν στην ΑΕΛ, όμως μια δικαιολογία ήταν οι σημαντικές της απουσίες. Απομένουν τρία παιχνίδια για να ολοκληρώσει τη σεζόν η ΑΕΛ. Η παραμονή στη 4η θέση και η έξοδος στην Ευρώπη είναι ο μοναδικός στόχος που της έχει απομείνει. Μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, θα ξαναπάει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και θα ολοκληρώσει τη σεζόν αντιμέτωπη με την Ομόνοια στο Τσίρειο. Μπορεί η διαφορά να αυξηθεί, μπορεί, όμως και να κριθεί στο τελευταίο παιχνίδι η Ευρώπη.

Αν η ΑΕΛ παρουσιαζόταν πιο σταθερή, θα μπορούσε να βρισκόταν ψηλότερα στη βαθμολογία, όμως η σεζόν στράβωσε για πολλούς λόγους. Η πρόσληψη του Μπαλταζάρ στην τεχνική ηγεσία δίνει το δικαίωμα σε όλους στην ΑΕΛ να αισιοδοξούν, πως στο τέλος θα δικαιωθούν. Για να μην πέσει από την 4η θέση, θα χρειαστεί να ανεβάσει την απόδοσή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ