aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚινήσεις ενότητας στην ΑΕΛ!

Κινήσεις ενότητας στην ΑΕΛ!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Διαχρονικά και στις πιο δύσκολες στιγμές της ΑΕΛ υπήρχε η λύση όπως και τώρα, όπου σε μια δύσκολη καμπή βρέθηκαν τα άτομα που θα αναλάβουν τις τύχες του σωματείου. Ο Κώστας Χριστοδούλου, «βγαλμένος» από τις ρίζες του συλλόγου και υπηρετώντας από διάφορα πόστα, πήρε την απόφαση να ηγηθεί του συνδυασμού και το μόνο που απαιτείται τώρα είναι συσπείρωση όλων των δυνάμεων.

Η αναβολή της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης έγινε κατόπιν επιθυμίας του κ. Χριστοδούλου για έναν και μοναδικό σκοπό: να ετοιμαστεί καλύτερα και να τακτοποιηθούν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες των μελών, έτσι ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη προσέλευση και να σταλούν τα πιο δυνατά μηνύματα. Και δεν αποκλείεται στη Συνέλευση της 8ης Ιουνίου να παρθούν οι καλύτερες δυνατές αποφάσεις για το σωματείο.

Διαβάστε επίσης: Ο Χριστοδούλου «απελευθερώνει» τον Σοφοκλέους

Από τη στιγμή που βγήκε καπνός και υπάρχουν ξεκάθαρες προθέσεις, η ΑΕΛ έχει τη δυνατότητα να βγει πιο δυνατή. Το θετικό είναι πως ο Κώστας Χριστοδούλου και ο πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Σοφοκλέους έχουν γνώση της κατάστασης και ξέρουν πως ενώνοντας τις φωνές τους θα έλθουν καλύτερες μέρες για την ΑΕΛ. Πρόκειται για δύο δυναμικούς άνδρες, που είναι σε θέση με αναδιάρθρωση των σημερινών δεδομένων να καταστήσουν την ΑΕΛ πιο δυνατή.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια απαθής στάση πολλών φίλων του συλλόγου και όλοι ανέμεναν πως μόνος του ο Ανδρέας Σοφοκλέους θα έκανε θαύματα, αλλά αποδείχθηκε πως η ΑΕΛ έχει την ανάγκη όλων. Γι’ αυτό και αναμένεται πως με την εκλογή νέου συμβουλίου στο σωματείο θα υπάρξει ανακατανομή των ρόλων για να φθάσουν όλα τα τμήματα εκεί που τους αξίζει.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα υποψήφιος ο Κώστας Χριστοδούλου

Τις τελευταίες εβδομάδες διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο όλοι στην ΑΕΛ. Παλιοί παράγοντες, παλαίμαχοι, οπαδοί και ειδικότερα ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, που με τη στάση του ήταν βοηθητικός. Αυτό που μένει τώρα είναι η κατεπείγουσα επιθυμία για συσπείρωση να αγκαλιαστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους. Η ΑΕΛ πάντα στηριζόταν στον κόσμο της και η κυριότερη δύναμή της δεν ήταν οι προϋπολογισμοί αλλά η αγάπη του κόσμου προς την ομάδα του. Από εδώ και μπρος και μέχρι τη Γενική Συνέλευση θα προχωρήσει και ο προγραμματισμός της ποδοσφαιρικής ομάδας, όπου αναμένεται με λίγες αλλά ουσιαστικές κινήσεις να εμφανιστεί πιο δυνατή στη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ