aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚερδισμένη η ΑΕΛ με τον Κέρκεζ

Κερδισμένη η ΑΕΛ με τον Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ βγαίνει κερδισμένη από την παρουσία του Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο της. Ο Βόσνιος τεχνικός δεν είναι περαστικός και ούτε επιθυμεί η ΑΕΛ να αποτελέσει το σκαλοπάτι για κάτι παραπάνω. Όσοι τον γνωρίζουν, έχουν ξεκάθαρη θετική εικόνα για τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται και σκέφτεται.

Είναι δεμένος με τον σύλλογο, χαίρει της εκτίμησης του κόσμου από τότε που αγωνιζόταν ως ποδοσφαιριστής και άπαντες θεωρούν ότι μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα. Ασφαλώς και δεν έχει όλες τις εμπειρίες, αλλά διαθέτει το πάθος και την όρεξη να δουλέψει και να δημιουργήσει υγιείς συνθήκες.

Έχει διαπιστώσει πως κάποια πράγματα δεν δουλεύουν σωστά και στόχος είναι να τα αλλάξει. Περιλαμβάνονται και αυτά στην έκθεση που θα παραδώσει στον πρόεδρο. Δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, όμως πληροφορίες από τον στενό του κύκλο λένε πως είναι έτοιμος και για τις μετεγγραφές που θα καταστήσουν πιο δυνατή την ΑΕΛ στη νέα περίοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ