aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Ήταν φανερή στα μάτια όλων μας»

«Ήταν φανερή στα μάτια όλων μας»

Με ανακοίνωση της η διοίκηση της ΑΕΛ θέλει να εκφράσει θερμότατες ευχαριστίες προς τους 2500 χιλιάδες ΑΕΛίστες οι οποίοι έστειλαν χθες μήνυμα συσπείρωσης γύρω από το Σωματείο και ειδικότερα την ποδοσφαιρική ομάδα.

Αναλυτικά: «Η μεγάλη δίψα και η αποφασιστικότητα ήταν φανερή στα μάτια όλων μας και είναι δεδομένο ότι εάν είμαστε ενωμένοι μέχρι τέλους τότε θα ξεπερνούμε τα όποια προβλήματα συναντάμε στο δρόμο μας και θα προχωράμε με σταθερά βήματα προς την επιτυχία.

Σ’ αυτή την καλοκαιρινή περίοδο που διανύουμε κάθε ΑΕΛίστας πρέπει να κάνει το καθήκον του αγοράζοντας Εισιτήριο Διαρκείας. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει οικονομικά, ηθικά αλλά και από άποψης πρεστίζ στην Αθλητική Ένωση Λεμεσού.

Επιβάλλεται να στηρίξουμε το Fan Day μας και φυσικά στις 30 Ιουλίου να στήσουμε το δικό μας γνωστό-τρελό πάρτι στη Συναυλία της χρονιάς με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Ζουγανέλη.

Η ομάδα του γραφείου Τύπου εργάζεται πυρετωδώς από χθες βράδυ και στη διάρκεια της ημέρας θα σας παρουσιάσει περισσότερες από 300 αποκλειστικές φωτογραφίες και πολύ ωραία βίντεο δια της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Σήμερα η προπόνηση θα γίνει στην παραλία του Μαλίντι. Θα αρχίσει στις 18:30 και θα είναι ΔΩΡΕΑΝ για τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε γεμάτη επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ