Οι βάσεις στη Βουλγαρία, «ζεσταίνονται» οι… λέοντες

Ο Κύπριος προπονητής και η διοίκηση δεν ασχολούνται βεβαίως με το πρόγραμμα της προετοιμασίας, καθώς εκκρεμούν άλλες πέντε μετεγγραφές...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Σε αθλητικό κέντρο της Βουλγαρίας, στην περιοχή Μπάνσκο, θα μεταβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου επιθεώρησε τις εγκαταστάσεις και έκρινε πως προσφέρονται για να κάνει σωστά τη δουλειά του. Από τις 6 μέχρι τις 16 Ιουλίου η αποστολή θα προετοιμαστεί στο αθλητικό κέντρο των Πλατρών, ενώ στη χώρα των Βαλκανίων θα βρεθεί από τις 18 μέχρι τις 31 Ιουλίου.

Ο Κύπριος προπονητής και η διοίκηση δεν ασχολούνται βεβαίως με το πρόγραμμα της προετοιμασίας, καθώς εκκρεμούν άλλες πέντε μετεγγραφές. Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, που είναι προγραμματισμένη η ανοικτή προπόνηση, θέλουν να ολοκληρώσουν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό ή, τουλάχιστον, να μείνει μία ή δύο εκκρεμότητες.

Παράλληλα, οι φίλοι της ομάδας της Λεμεσού ετοιμάζονται να στείλουν το μήνυμα στους νέους και παλιούς ποδοσφαιριστές πως θα είναι στο πλευρό τους σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Έτσι αναμένεται πως τη Δευτέρα, στο κοινοτικό στάδιο της Γερμασόγειας, θα σημειωθεί το αδιαχώρητο από τη μαζική παρουσία των φίλων της ΑΕΛ.

Παρελθόν ο Ελευθερίου

Επιβεβαιώνεται η είδηση που γράψαμε στις 4 Ιουνίου. Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ ο Γιώργος Ελευθερίου. Ο 31χρονος μεσοαμυντικός αποχωρεί μετά από μία πενταετία, έχοντας πανηγυρίσει το πρωτάθλημα του 2012 και το Σούπερ Καπ του 2015. Παραλλήλως, ήταν μέλος της ομάδας που συμμετείχε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ την περίοδο 2012-13.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ