aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΗ ώρα του κόσμου της

Η ώρα του κόσμου της

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι φίλοι της ΑΕΛ απογοητεύτηκαν από την παρουσία της ομάδας τους στην τρέχουσα σεζόν. Η συνεργασία με τον Πάμπο Χριστοδούλου επέφερε και πάλι χαμόγελα, ιδιαίτερα βλέποντας την ομάδα να ανεβάζει στροφές και να φθάνει σε επιτυχίες, έστω κι αν έμεινε εκτός εξάδας.

Η διοίκηση αναμένει, πλέον, την έμπρακτη στήριξη του κόσμου της ομάδας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Μέχρι το τέλος Μαΐου προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές.
Εξάλλου, η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της καλεί τους φίλους της ομάδας αν το επιθυμούν να συμμετέχουν σε διαφημιστικό γύρισμα για την προώθηση των διαρκείας.

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο προσκαλεί όσους φίλους της ομάδας (οποιασδήποτε ηλικίας και φύλου) επιθυμούν να συμμετέχουν σε διαφημιστικό γύρισμα για την προώθηση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016-17 όπως προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή (15/5) στις 11:00 στο Τσίρειο στάδιο στο χώρο που βρίσκονται τα ταμεία της ανατολικής κερκίδας.

Υ.Γ.: Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο γύρισμα η κίτρινη φανέλα ή άλλου χρώματος φανέλα της ΑΕΛ. Επίσης, είναι καλό όσοι διαθέτουν κασκόλ ή και σημαίες να τα φέρουν μαζί τους», ενημέρωσε το σωματείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ