Η ώρα του κόσμου της

Η διοίκηση αναμένει, πλέον, την έμπρακτη στήριξη με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας…


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι φίλοι της ΑΕΛ απογοητεύτηκαν από την παρουσία της ομάδας τους στην τρέχουσα σεζόν. Η συνεργασία με τον Πάμπο Χριστοδούλου επέφερε και πάλι χαμόγελα, ιδιαίτερα βλέποντας την ομάδα να ανεβάζει στροφές και να φθάνει σε επιτυχίες, έστω κι αν έμεινε εκτός εξάδας.

Η διοίκηση αναμένει, πλέον, την έμπρακτη στήριξη του κόσμου της ομάδας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Μέχρι το τέλος Μαΐου προσφέρονται σε χαμηλότερες τιμές.
Εξάλλου, η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της καλεί τους φίλους της ομάδας αν το επιθυμούν να συμμετέχουν σε διαφημιστικό γύρισμα για την προώθηση των διαρκείας.

CYTAVISION - Live Sports

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο προσκαλεί όσους φίλους της ομάδας (οποιασδήποτε ηλικίας και φύλου) επιθυμούν να συμμετέχουν σε διαφημιστικό γύρισμα για την προώθηση των Εισιτηρίων Διαρκείας 2016-17 όπως προσέλθουν την ερχόμενη Κυριακή (15/5) στις 11:00 στο Τσίρειο στάδιο στο χώρο που βρίσκονται τα ταμεία της ανατολικής κερκίδας.

Υ.Γ.: Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στο γύρισμα η κίτρινη φανέλα ή άλλου χρώματος φανέλα της ΑΕΛ. Επίσης, είναι καλό όσοι διαθέτουν κασκόλ ή και σημαίες να τα φέρουν μαζί τους», ενημέρωσε το σωματείο.