aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΓια να αποκτήσει ενδιαφέρον η πορεία της ΑΕΛ

Για να αποκτήσει ενδιαφέρον η πορεία της ΑΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακόμη μια κολλητή νίκη για την ΑΕΛ μπορεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στην προσπάθειά της να κυνηγήσει την έξοδο της στην Ευρώπη. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν με την εμφάνισή τους πιο πολύ, κόντρα στην Ομόνοια, πως θέλουν πολύ να αποκτήσει ενδιαφέρον η πορεία τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Μπορεί να μην τα καταφέρουν, γιατί οι ομάδες, που βρίσκονται πάνω από αυτές, έχουν ισχυρό προβάδισμα, όμως θα έχει σημασία να παρουσιαστούν απαιτητικοί σε όλα τους τα παιχνίδια.

Είναι γι’ αυτό που το παιχνίδι με την Ανόρθωση, είναι σημαντικό. Με νίκη μειώνει και άλλο, ενώ με ήττα ή και με ισοπαλία μένει πίσω. Ο Ντούσαν Κέρκεζ που ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο, έδειξε πως κουβαλά, τη θέληση να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν και άλλο την απόδοσή τους. Η ΑΕΛ μέσα από την εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου, έπεισε, πως έχει δυνατότητες και ποδοσφαιριστές ποιότητας.

Μένει να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν με την Ομόνοια. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει, κατά πόσο θα είναι έτοιμοι για να βρίσκονται στις επιλογές του Κέρκεζ ο Μπενίτεθ και ο Αβραάμ. Φαίνεται δύσκολο να προλάβουν, όμως αν  δεν τα καταφέρουν, ο Βόσνιος τεχνικός θα διαμορφώσει την ενδεκάδα του, χρησιμοποιώντας άλλους στη θέση τους.

Ο Γκαμπιονέτα, μπορεί να αγωνιστεί στο αριστερό φτερό της επίθεσης, με τον Σίλβα να παίρνει και πάλι θέση βασικού στη μεσαία γραμμή. Η διακοπή του πρωταθλήματος, θα βοηθήσει την ΑΕΛ,  αν καταφέρει και νικήσει το Σάββατο, να ετοιμαστεί καλύτερα για τη συνέχεια. Θα είναι έτοιμος και ο Ζούνιορ, γιατί ίσως χρειαστεί και αυτός, αφού στη μέση είναι και οι κάρτες. Είναι πρόδηλο, παρακολουθώντας κάποιος τις προπονήσεις, πως η δίψα για διάκριση, είναι το στοιχείο που παρατηρείται στη διάθεση των ποδοσφαιριστών. Οι τελευταίοι που δέχθηκαν αυστηρή κριτική μετά το 5-1 από τον Απόλλωνα θέλουν να κλείσουν και στόματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ