aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΦτιάχνουν κλίμα!

Φτιάχνουν κλίμα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αν υστέρησε σε κάτι η ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, αυτό είχε να κάνει με την δύναμη και το πάθος. Εκεί ήταν η διαφορά και ήταν ένας σοβαρός λόγος που δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Είναι γεγονός ότι, επικρατεί απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο κύπελλο, όμως υπάρχουν άλλα πέντε παιχνίδια με την ΑΕΛ να στοχεύει στην 4η θέση η οποία υπό προϋποθέσεις θα την οδηγήσει στην Ευρώπη.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μίλησε χθες με τους ποδοσφαιριστές του και τους εξήγησε πως, θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους με στόχο να διατηρηθούν σε καλή αγωνιστική κατάσταση μέχρι το τέλος, με στόχο να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς.

Παράλληλα, χθες, ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους (φωτό) δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, σε μια προσπάθεια εξύψωσης της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών. Οι γαλαζοκίτρινοι φτιάχνουν κλίμα ενόψει του αυριανού ντέρμπι, στο οποίο αναμένουν την στήριξη του κόσμου τους, παρά την απογοήτευσή του από τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Στο αγωνιστικό, είναι σίγουρο πως οι γαλαζοκίτρινοι θα παρουσιαστούν με αλλαγές στο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Με δεδομένη την απουσία του Αρουαμπαρένα, ο Μαύρου θα κληθεί να καλύψει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γεωργιάδης. Ο τελευταίος, όσες φορές χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή, είχε καλή παρουσία σε αντίθεση με τις εμφανίσεις του ως βασικός.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ, δύο ατομικά λάθη από τους κεντρικούς αμυντικούς στοίχισαν και το ζητούμενο σ’ ένα ντέρμπι είναι να διατηρηθεί το μηδέν παθητικό. Ο αντίπαλος βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα κρίνεται σημαντικό, πρωτίστως για τους βαθμούς. Επίσης, είναι και το γόητρο. Με νίκη αύριο, θα αυξηθούν οι πιθανότητες της ομάδας της Λεμεσού για να διατηρηθεί στην 4η θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ