aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΦορτούνα... αξίας 500.000 ευρώ

Φορτούνα… αξίας 500.000 ευρώ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Ο Νούριο Φορτούνα θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο και στη Σαρλεούα. Υπόγραψε ήδη το συμβόλαιο του και προπονήθηκε με τη νέα το ομάδα. «Με ήθελαν 2-3 ομάδες, μετά την καλή σεζόν που είχα στην Κύπρο. Η Σαρλεούα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και γνώριζα για το βελγικό πρωτάθλημα μέσω παιχτών όπως ο Ντεφούρ, που αγωνίστηκε στην Πόρτο», το αρχικό του σχόλιο. Και πρόσθεσε: «Είμαστε τρεις αριστεροί μπακ στην ομάδα και θα πρέπει να παλέψω για να κερδίσω τη θέση. Θα είναι επιλογή του προπονητή».

Η «πρώτη» του Φορτούνα (video)

Ο Φορτούνα θα φοράει πάλι τον αριθμό «25» (είναι η ημερομηνία γέννησης ενός από τα παιδιά του), ενώ η Σαρλεούα ξόδεψε σχεδόν 500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. «Η φιλοδοξία μου είναι να παλέψουμε για την πρώτη τριάδα. Κατά τη διάρκεια των πρώτων προπονήσεων η ομάδα με εξέπληξε θετικά και με όλοι υποδέχθηκαν πολύ καλά. Είμαι έτοιμος να αρπάξω αυτή την ευκαιρία», είπε καταλήγοντας.

Respect από AEΛ σε Νούριο Φορτούνα

Ο Νούριο Φορτούνα έβαλε την υπογραφή του (pics)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ