aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»

«Φωνή βοώντος εν τη ερήμω»

Οι της ΑΕΛ τόνιζαν πως δεν έπρεπε να επαναρχίσει ο αγώνας μετά την πρώτη διακοπή. Ήταν σίγουροι ότι θα υπήρχε αντίδραση από την κερκίδα τους, έχοντας κατά νου τα συμβάντα του 2014. Αυτό είχε λεχθεί στους αρμόδιους διά στόματος του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους, κάτω στον χώρο των αποδυτηρίων.

Στην ΑΕΛ υπήρχε η άποψη πριν το παιχνίδι ότι από τη στιγμή που υπήρχε το προηγούμενο του 2014 σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να οριστεί ο Δημήτρης Μασιάς στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαστε, με το που έγινε ο ορισμός του Μασιά ως άρχοντα του αγώνα, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Ανδρέας Σοφοκλέους, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της ομάδας στην ΚΟΠ, Φώτη Φωτίου και του μετέφερε ότι ήταν τεράστιο σφάλμα ο ορισμός του Μασιά.

Οι γαλαζοκίτρινοι επιρρίπτουν αποκλειστικά την ευθύνη στην Αστυνομία και δη στον υπεύθυνο που έδωσε διαβεβαιώσεις στον Δημήτρη Μασιά ότι μπορεί να συνεχιστεί κανονικά ο αγώνας. Το ερώτημα ακόμη που τίθεται είναι πώς πέρασαν όλα αυτά τα πολεμοφόδια στις κερκίδες και πώς επιτράπηκε μετά τις πρώτες ρίψεις από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ να συνεχίζουν οι ανεγκέφαλοι το έργο τους. Η Αστυνομία έδρασε καθυστερημένα, άφησε κάποιους να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο και το κακό επεκτάθηκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ