aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβαλε υπογραφή, φωτογραφήθηκε και ανακοινώθηκε ο Πεχλιβάνης

Έβαλε υπογραφή, φωτογραφήθηκε και ανακοινώθηκε ο Πεχλιβάνης

Όπως αναμενόταν ο Μάριος Πεχλιβάνης αποτελεί και επίσημα πλέον παίκτης της ΑΕΛ αφού ανακοινώθηκε από την ομάδα της Λεμεσού.

Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Μάριο Πεχλιβάνη. Η οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού καλωσορίζει τον Μάριο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

Εκτός από τον Νέστορα Μυτίδη και τον Μάριο Ηλία, ο Ντούσαν Κέρκεζ θέλει άλλον έναν ποδοσφαιριστή στην ίδια θέση, που θα κάνει τη διαφορά. Και όπως φαίνεται, έχει στο πλευρό του και τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους, ο οποίος δείχνει πρόθυμος για την υπέρβαση.

τη γραμμή κρούσης εντοπίζονται οι περισσότερες αδυναμίες και ο Βόσνιος προπονητής γνωρίζει πολύ καλά πως μόνο αν έχει επίθεση που θα βγάζει φωτιές, θα ελπίζει σε καλή πορεία στην επόμενη σεζόν. Με την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, είναι πιθανό να παραχωρηθεί κάπου αλλού ο Γιάννης Μαύρου. Επίσης, η τεχνική ηγεσία ενδιαφέρεται για την απόκτηση δεξιού μπακ, αφού μοναδικός που απέμεινε στο ρόστερ είναι ο Χάρης Κυριάκου (και ας εκκρεμεί ακόμη η λύση της συνεργασίας με τον Μάρκο Αϊρόσα).

Στις άλλες θέσεις, υπάρχουν αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές και σε πολύ καλή ηλικία, που διψάνε για επιτυχίες. Δεν διαφεύγει κανενός, πως μεγάλο ρόλο για να καταφέρει η ΑΕΛ να παίξει καλή μπάλα θα έχει ο Αλεξ ντα Σίλβα. Η ηλικία του ίσως να μην αποτελέσει εμπόδιο, καθώς αποτελεί αντιστάθμισμα η ποιότητά του. Στη μεσαία γραμμή μπορούν να του δώσουν ανάσες ο Ρομάν, ο Σίλβα και ο Φράγκος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ