aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕπιλογές υπάρχουν...

Επιλογές υπάρχουν…

Η ΑΕΛ θα ολοκληρώνει σήμερα και αύριο την προετοιμασία της για  τον αγώνα με τη Δόξα. Για την ΑΕΛ το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν και ήδη ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται με ποιους θα παρατάξει την ομάδα του στο Μακάρειο. Τέσσερις μέρες μετά θα τα πουν με την ΑΕΚ στο Τσίρειο και θα είναι ό,τι καλύτερο να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με δυο νίκες για να διατηρηθούν στις ψηλές θέσεις και φυσικά μέσα στους στόχους τους. Με το καλημέρα του 2018 (στις 3 Ιανουαρίου), θα τους περιμένει ένα άλλο μεγάλο ντέρμπι, αυτό με τον Απόλλωνα.

Ο Μπαλταζάρ σκέφτεται να επαναφέρει τον Ζούνιορ στο κέντρο της άμυνας, στη θέση του τιμωρημένου Λαφράνς. Ο κεντρικός αμυντικός από την Αϊτή είναι από τους πιο σταθερούς και η καλή αμυντική θωράκιση που παρουσιάζει η ΑΕΛ οφείλεται και σε αυτόν. Μπορεί όμως να δούμε τον Τεϊσέιρα να παίρνει θέση βασικού.

Μέχρι αύριο θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Σοάρες, ενώ δεν θα προλάβει ο Μπενίτεθ που εξακολουθεί να είναι τραυματίας. Αν δεν είναι απολύτως έτοιμος ο πρώτος, δεν θα διακινδυνέψουν τη συμμετοχή του οι γαλαζοκίτρινοι, αν και θα είναι ένα πλήγμα η απουσία του. Υπάρχουν ωστόσο επιλογές. Θα επανέλθει ο Νικολάου ή θα παίξουν μαζί ως ανασταλτικοί ο Φιντέλις με τον Σίλβα για να πάρει θέση ο Σάσι, πίσω από τον Αρουαμπαρένα. Αυτό που έχει σημασία είναι η ΑΕΛ να βρει καλό ρυθμό και να παρουσιάσει τα θετικά στοιχεία που φανέρωσε στο πρωτάθλημα. Γιατί πλανάται πάντα ο φόβος να επαναλάβει εμφανίσεις όπως στο ματς με την Αγία Νάπα, αλλά ούτε που θέλουν να σκέφτονται κάτι τέτοιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ