aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνώνουν... τα χέρια με την ΑΕΛ

Ενώνουν… τα χέρια με την ΑΕΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15/12, η απονομή της δωρεάς χρηματικού ποσού από τη χορηγό εταιρεία της ΑΕΛ, Stoiximan, προς το ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ΑΕΛ-Stoiximan και ΚΕΠΑΚΥ ενώνουν τα χέρια για το κοινό καλό. Η δημοσιογραφική διάσκεψη έγινε στη αίθουσα Saint George στο Νίκος Σολωμονίδης, παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΑΕΛ Δημήτρη Γιαννέλη, του Country Manager της εταιρείας Stoiximan Άγγελου Χοντουλίδη και της πρόεδρου του ιδρύματος ΚΕΠΑΚΥ Ασσουσένα Σοφοκλέους.

Στη διάσκεψη παραβρέθηκαν επίσης, ο προπονητής της ομάδας μας Bruno Baltazar και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ανδρέας Αβραάμ. Το αξιόλογο ποσόν που δόθηκε από την εταιρεία Stoiximan ανέρχεται στο ύψος των 5.000 ευρώ. Τα χρήματα θα αξιοποιηθούν στο πρόγραμμα “Ένα χέρι προς τους νέους” μέσα από το οποίο παρέχεται Ψυχολογική Στήριξη σε μαθητές».

Από την πλευρά του, ο Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη χαρά που η Stoiximan έχει την ευκαιρία, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, να στηρίζει ιδρύματα και οργανισμούς που είναι αρωγοί στο κοινωνικό σύνολο.Η συνεργασία μας με το ΚΕΠΑΚΥ μέσω της ΑΕΛ ξεκίνησε πέρυσι και αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί, συνεχίζουμε να το στηρίζουμε και φέτος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ