aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνισχυμένη στην Αυστρία

Ενισχυμένη στην Αυστρία

Με μια επιπλέον επιλογή θα πάει η ΑΕΛ στη Βιέννη αφού πέρα από τον Αντρέ Τεϊσέιρα (φωτό) στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ θα είναι και ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα και προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Με την Προγκρέ δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής αφού δεν είχε δηλωθεί, ωστόσο κόντρα στην Αούστρια θα είναι στην αποστολή.

Ξεπέρασε το πρόβλημά του και ο Μπενίτεθ, ο οποίος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Αλντάιρ, που πέρασε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Προγκρέ και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Ο Μπαλταζάρ θα περιμένει και την τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στη Βιέννη, πριν αποφασίσει σε ποιους θα στηριχθεί στον αγώνα της Πέμπτης. Από τη μια είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος προπονητής παρουσιάζει την ομάδα του πάντα με επιθετικούς προσανατολισμούς, από την άλλη όμως την Πέμπτη θα προσέξει περισσότερο τα νώτα του θέλοντας η ομάδα του να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ