aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕνδιαφέρον από τη Γιαγκελόνια για τον Μπενίτεθ

Ενδιαφέρον από τη Γιαγκελόνια για τον Μπενίτεθ

Ο Ισπανός εξτρέμ της ΑΕΛ Ντάνι Μπενίτεθ μίλησε στην ιστοσελίδα «Ideal.es» τονίζοντας το πόσο χαρούμενος αισθάνεται ως παίκτης της ΑΕΛ, ενώ έβγαλε και είδηση αφού αποκάλυψε το ενδιαφέρον της πολωνικής Γιαγκελόνια για το πρόσωπό του.

Περιζήτητος ο Σάσι (pic)

«Στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου θα μπορούσα να παίζω μέχρι τα 40. Μου επέτρεψαν να ξανανιώσω σημαντικός. Έχω ξαναβρεί τον σεβασμό. Είναι απαραίτητο για ένα ποδοσφαιριστή να νιώθει ότι τον αγαπούν και να απολαμβάνει αγάπης σε όλα τα επίπεδα», είπε αρχικά ο Ντάνι.

ΑΕΛ προς Αστυνομία: «Τότε κάνατε πολλά για να…προλάβετε το κακό»

Ακολούθως, ο Ισπανός μίλησε για τους ενδοιασμούς που είχε αρχικά για να έρθει στην ΑΕΛ: «Είμαι χαρούμενος. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχα κάποιους τυπικούς φόβους, το να πάω σε μια ξένη χώρα και το να πρέπει να προσαρμοστώ σε μια νέα κουλτούρα. Όμως όλοι στον σύλλογο με υποδέχτηκαν με πολύ καλό τρόπο και αυτό έκανε τα πράγματα πιο εύκολα. Το μόνο θέμα ήταν η γλώσσα, εδώ μιλούν ελληνικά και αγγλικά, με βοήθησαν και οι συμπαίκτες μου να προσαρμοστώ, σε ένα σύλλογο που μεγαλώνει και έχει βελτιώσει τις προπονητικές του εγκαταστάσεις. Μόλις ήρθα, έπαιξα και στα δύο παιχνίδια με τη Σεντ Τζόζεφς, στο πρώτο παιχνίδι με την Πρόγκρε και στον επαναληπτικό με την Αούστρια. Ήθελα να δείξω ότι δεν είμαι τελειωμένος».

Η επίσημη τοποθέτηση Αστυνομίας για τα επεισόδια στο Τσίρειο

Για τον κόσμο και το πάθος του για ποδόσφαιρο, είπε: «Εδώ είναι πολύ παθιασμένοι για το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί είναι τρελοί με τις ομάδες τους. Έχουν πολλές επαφές με τους ποδοσφαιριστές. Όλοι ξέρουν τι συνέβη σε μένα αλλά μέχρι τώρα δεν έχω περάσει κάποια άβολη κατάσταση. Είμαι αγαπητός εδώ και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση. Η αγάπη που μου έδωσε ο σύλλογος και ο κόσμος είναι σημαντική. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος».

Καυστική ανακοίνωση από ΑΕΛ: «Παρά την αντίθεση μας…»

Κλείνοντας, ο Ντάνι αποκάλυψε ότι η πολωνική Γιαγκελόνια εξέφρασε το ενδιαφέρον της για το πρόσωπό του, αναφέροντας: «Δεν πιστεύω ότι η ΑΕΛ είναι πρόθυμη να διαπραγματευτεί με την Γιαγκελόνια. Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για άλλο ένα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ