«Ομάδα να τη χαίρονται…» (video)


Πραγματοποιείται αυτή την ώρα  εκδήλωση στο «Yellow Pride Cafe», στην παρουσία του Πάμπου Χριστοδούλου, του Μάριου Νικολάου και φίλων ηθοποιών της ΑΕΛ, με στόχο την αύξηση της διάθεσης των διαρκείας.

Είναι ξεκάθαρο ότι η νέα περίοδος επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και για τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Ο Πάμπος Χριστοδούλου κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επανέλθει δριμύτερη η ΑΕΛ.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, που προηγήθηκε, για την παρουσίαση της ΑΕΛ Visa ο Πάμπος Χριστοδούλου έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον κόσμο ζητώντας τους να είναι δίπλα στην ομάδα. «Δεν χρειάζεται να πω κάτι για την βίζα. Τα είπε όλα ο διευθυντής. Αυτό που είναι σημαντικό είναι εισιτήρια διαρκείας να πάνε καλά και πάνε καλά από ότι ακούω. Τονίζω άλλη μια φορά ότι ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας», το σχόλιο του.

Και πρόσθεσε: «Φτιάχνουμε μια ομάδα με παρόν και μέλλον χτίζοντας την από το μηδέν. Θα χτίσουμε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και θέλουμε να τη χαίρεται ο κόσμος και να αγκαλιάσει την προσπάθεια».

Λεπτομέρειες για AEL VISA

Η εταιρεία ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ θα ήθελε να ενημερώσει τους χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας ότι στα πλαίσια των ενεργειών που γίνονται για την οικονομική ενδυνάμωση της ομάδας μας αλλά και την παροχή προνομίων προς τους φίλους της ΑΕΛ , είναι και η επαναπροώθηση των καρτών AΕΛ Visa και ΑΕΛ VISA Prepaid.

Σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου, οι φίλοι της ομάδας μας , θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις κάρτες AΕΛ Visa και ΑΕΛ VISA Prepaid. Βασικός σκοπός και πεποίθηση μας είναι οι κάρτες αυτές να βρεθούν στο πορτοφόλι όλων των ΑΕΛΙΣΤΩΝ, αφού με τον τρόπο αυτό θα βοηθούν οικονομικά την ομάδα μας, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν οφέλη και προνόμια.

Τα οφέλη/ προνόμια που θα έχουν οι φίλοι της ΑΕΛ που θα αποκτήσουν τις κάρτες μας είναι:
– Έκπτωση 10% στους κατόχους της AEL VISA για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής χρονιάς 2016-17.

-15% έκπτωση στο AEL Official Shop

-Η AEL VISA PREPAID είναι ιδανική για χρήση και αγορές στο internet.

-Η ΑΕL VISA PREPAID θα διατίθενται για ηλικίες από 12 ετών και άνω (με την συγκατάθεση πάντα των γονιών τους)

-Θα μπορείτε να αποκτήσετε την AEL VISA PREPAID εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζοντας μόνο το αντίγραφο της ταυτότητάς σας και ένα λογαριασμό κοινής ωφελείας για την βεβαίωση της διεύθυνσής σας.
Τα οφέλη/ προνόμια που θα έχει η ΑΕΛ είναι:

-Ετήσια συνδρομή για AEL VISA 25€ από τα οποία τα 20€ επιστρέφονται στην ΑΕΛ.

-Ετήσια συνδρομή για AEL VISA PREPAID 10€ από τα οποία τα 5€ επιστρέφονται στην ΑΕΛ.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ και αναμένουμε από όλους τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και οι κάρτες της ΑΕΛ να γίνουν μέρος της ζωής τους και της καθημερινότητάς τους.

13393213_10153634506546439_74772654_n

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ