aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈνα στοίχημα και πέντε στόχοι

Ένα στοίχημα και πέντε στόχοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ έχουν… τυφλή εμπιστοσύνη στον Ντούσαν Κέρκεζ. Και μόνο αυτό δημιουργεί αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων της ομάδας πως, ο Βόσνιος τεχνικός θα μπορέσει να φέρει στην ομάδα τους κατάλληλους και να στηθεί ένα σύνολο που θα αλλάξει το κλίμα και θα φέρει στο γήπεδο περισσότερους οπαδούς. Γιατί αυτό είναι το στοίχημα των γαλαζοκιτρίνων. Ο κόσμος να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια που θα γίνει και να αφήσει πίσω τη γκρίνια και τη μουρμούρα.

Αυτό που διαπιστώνεται μέχρι στιγμής είναι πως με σταθερά βήματα η ΑΕΛ ενισχύεται σε όλες τις γραμμές. Κλείνουν οι εκκρεμότητες και το ρόστερ αποκτά την ποιότητα που χρειάζεται. Μέχρι τις 4 Ιουλίου που θα αρχίσει η προετοιμασία, υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν όλες οι προσθήκες που απαιτούνται.

Το πρόγραμμα που έχει βάλει στο μυαλό του ο τεχνικός της ΑΕΛ είναι εξουθενωτικό, με την έννοια πως θέλει να κρατήσει μαζί περισσότερο χρόνο όλους τους ποδοσφαιριστές. Έτσι το φετινό καλοκαίρι θα επιφυλάξει σκληρή δουλειά για όλους. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα αναχωρήσει στις 16 Ιουλίου με προορισμό τη Βουλγαρία και θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 7 Αυγούστου! Η διαμονή στο εξωτερικό θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες και στο διάστημα αυτό θα διεξαχθούν έξι φιλικά παιχνίδια. Ο Κέρκεζ γνωρίζει πως τον περιμένει μπόλικη δουλειά και πως όλοι περιμένουν πολλά από αυτόν.

Οι στόχοι του κόουτς της ΑΕΛ είναι πέντε: 1) Να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές που είχε και πέρσι μαζί του και να τους φέρει σε πιο ψηλά επίπεδα. Να δουν για παράδειγμα οι φίλοι της ΑΕΛ, έναν καλύτερο Μπενίτεθ, έναν πιο αποδοτικό Αβραάμ και έναν παλιό καλό Ζούνιορ. 2) Αυτοί που θα έλθουν να μπουν στο… πετσί της ομάδας και να αποδειχθούν ωφέλιμοι και ουσιαστικοί. 3) Να παρουσιάσει μια σκληροτράχηλη άμυνα και μια επίθεση που να βγάζει «φωτιές». 4) Να προωθηθούν και να κερδίσουν θέση βασικού κάποιοι από τους φερέλπιδες νεαρούς της ΑΕΛ. 5) Η ομάδα να γίνει ελκυστική με την αγωνιστική της παρουσία και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των οπαδών της.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ