aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΈκανε τη διαφορά η ΑΕΛ

Έκανε τη διαφορά η ΑΕΛ

Δεν ανακοινώθηκε, αλλά όπως όλα δείχνουν η Αριάδνη Γενεθλίου θα είναι αυτή η οποία θα καλύψει το κενό που αφήνει ο Θεόδωρος Αντωνίου ο οποίος αποχώρησε από το πόστο του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΛ, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του από υψηλότερη θέση (γενικός διευθυντής) στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Η κ. Γενεθλίου, μέχρι πρότινος ήταν μαζί με τον Αντωνίου στο γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας της ΑΕΛ ως λειτουργός και πλέον θα είναι αυτή που θα έχει τον πρώτο λόγο όσον αφορά στην ενημέρωση των δημοσιογράφων που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Λεμεσιανής ομάδας αλλά και του κόσμου.

Η ΑΕΛ κάνει τη διαφορά αυτή τη φορά, καθώς σπάνια στο παρελθόν κατείχε γυναίκα τη θέση αυτή σε διάφορες ομάδες. Και μπράβο της… Yπενθυμίζουμε πως στο παρελθόν εργάστηκε σε αυτό το πόστο στον Απόλλωνα η Ηλέκτρα Κατσικίδου, η «δικιά μας» Μαρίνα Αργυρού στην Ανόρθωση και η Έλενα Μιχαήλ σε Εθνικό Άχνας και Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ