aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΔιψά για μία νέα νίκη

Διψά για μία νέα νίκη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ανεξάρτητα από τις επαφές που γίνονται για να ξεκαθαρίσουν αρνητικά ή θετικά τα ζητήματα που προκύπτουν με τους Μπενγκί και Σόουζα, στην ΑΕΛ δεν έχουν περιθώρια  να σκεφτούν τίποτε άλλο, εκτός από τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο. Πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι, στο οποίο οι ΑΕΛίστες ποντάρουν πολλά.

Αν ήθελαν να το κερδίσουν το παιχνίδι της πρεμιέρας για να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα, αύριο στη Λευκωσία η νίκη θα είναι ακόμη πιο σημαντική. Με μια νέα επιτυχία, η προετοιμασία για τη συνέχεια λόγω και της διακοπής θα έχει περισσότερα οφέλη. Πέραν των τριών βαθμών, οι γαλαζοκίτρινοι θα διατηρήσουν τον ενθουσιασμό και την καλή κατάσταση, στην οποία έδειξαν ότι βρίσκονται.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές και το πιο πιθανό είναι πως θα αρχίσει τον αγώνα με τους έντεκα της πρεμιέρας. Στη διάθεση του Κύπριου τεχνικού θα είναι και ο Αϊρόσα, όμως ο Χάρης Κυριάκου που πήγε καλά κόντρα στην Αναγέννηση, ίσως διατηρηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Σάρκι και ίσως πάρει αύριο περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Ουέλινγκτον, που έχασε σπουδαίες ευκαιρίες στον αγώνα της πρεμιέρας, θα διατηρηθεί στην κορυφή της επίθεσης, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Όσον αφορά στον Γεωργιάδη, θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής ήλθε στην Κύπρο με αρκετές περγαμηνές και όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος, αναμένεται πως θα βοηθήσει την ΑΕΛ στην επιθετική γραμμή, κυρίως από τα άκρα.

Η ΑΕΛ θα προσπαθήσει να στηριχθεί και πάλι στον πολύ καλό μεσοαμυντικό της μηχανισμό, με τους Νικολάου και Σοάρες, αλλά και στην καλή αγωνιστική κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο Μπουένο. Ο Αργεντίνος μέσος έκλεψε από το πρώτο επίσημο παιχνίδι τις καρδιές των φίλων της ΑΕΛ και έχοντας ως δεδομένο πως υπάρχουν άλλοι δύο ικανοί μέσοι, ο Σαβάν που αγωνίστηκε στην πρεμιέρα στα φτερά και ο Σόουζα, του οποίου το θέμα αναμένεται να διευθετηθεί, η τεχνική ηγεσία θα έχει πολύ καλές και ποιοτικές λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ