Δεν είναι και τόσο ρόδινη η κατάσταση

Από πλευράς ΑΕΛ τόνιζαν χθες ότι το πρόβλημα ήταν στον χρόνο κατάθεσης του φακέλου, γι’ αυτό αναμένουν και αισιοδοξούν πως θα επιστραφούν οι βαθμοί...

Ξαφνικά αφαίρεση δύο βαθμών! Εκεί που όλα κυλούσαν ήρεμα και ομαλά στην ΑΕΛ, ήρθε η τιμωρία από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Κριτηρίων ΚΟΠ να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στον σύλλογο και να προκαλέσει αναστάτωση.

Μετά τη διαδικασία ελέγχου για τα κριτήρια Μαρτίου, από την αρμόδια επιτροπή, οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπόρεσαν να φανούν συνεπείς και εκτός από το -2 έχουν τιμωρηθεί και με εμπάργκο μετεγγραφών.

Με από αυτή την εξέλιξη η βαθμολογική διαφορά από τον Ερμή μειώθηκε στον ένα βαθμό και το αυριανό μεταξύ τους παιχνίδι αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον. Πάντως, η αφαίρεση βαθμών από τη λεμεσιανή ομάδα είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από τότε που άρχισε ο οικονομικός έλεγχος των κριτηρίων και δείχνει ότι δεν είναι και τόσο ρόδινη η κατάσταση.

Από πλευράς ΑΕΛ τόνιζαν χθες ότι το πρόβλημα ήταν στον χρόνο κατάθεσης του φακέλου, γι’ αυτό αναμένουν και αισιοδοξούν πως θα επιστραφούν οι βαθμοί. Παράλληλα, όμως, η διοίκηση, όπως ενημερωθήκαμε χθες, θεωρεί ότι αυτό το γεγονός αποτελεί το καμπανάκι γα να ξυπνήσει ο κόσμος και να βοηθήσει οικονομικά τον σύλλογο.

Σήμερα θα εξαγγελθούν, σε συνέντευξη Τύπου, τα πακέτα των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν και ο κόσμος καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη (όσο μπορεί ο καθένας) για να αποφύγει ο σύλλογος περεταίρω τιμωρίες στο μέλλον.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ