Χρειάζεται άλλους πέντε


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Εκτός από έναν ξένο τερματοφύλακα, ο Πάμπος Χριστοδούλου χρειάζεται άλλο έναν στόπερ, έναν επιτελικό μέσο, έναν αριστερό μέσο και έναν σέντερ φορ. Άλλες πέντε δηλαδή προσθήκες. Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι καθοριστική για να ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις και όλα να είναι έτοιμα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ προχώρησε στην απόκτηση ποδοσφαιριστών για όλες τις θέσεις, όμως οι τελευταίες πινελιές ίσως κάνουν μεγαλύτερη αίσθηση, καθώς με αυτές θα καταστεί πιο πλήρες το ρόστερ. Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα που είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση, αναμένεται πως όλες οι μετεγγραφές θα έχουν τελειώσει.

Δεν ήταν και το πιο εύκολο καλοκαίρι για τους γαλαζοκίτρινους και τον προπονητή τους, ο οποίος έψαχνε για ποδοσφαιριστές, καλούς μεν, οι οποίοι όμως θα αμείβονται στα επίπεδα που επιτρέπουν τα οικονομικά του συλλόγου. Κινήθηκε περίπου με τον ίδιο τρόπο, όπως και το καλοκαίρι του 2011.

Και εκείνη την περίοδο, πλην του Καφού και του Ουόν που είχε αποχωρήσει προσωρινά (τον Ιανουάριο του 2011) και επέστρεψε μετά από λίγους μήνες, οι υπόλοιποι ήταν άγνωστοι, που στο γήπεδο όμως έβγαζαν μάτια.

Εν τω μεταξύ, αν και επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, το βασικό μέρος της προετοιμασίας θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σε αθλητικό κέντρο στη Βουλγαρία. Από χθες κάποιοι ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν τις εργομετρικές εξετάσεις. Από τις 6 μέχρι τις 16 Ιουλίου η αποστολή της ΑΕΛ θα προετοιμάζεται στο αθλητικό κέντρο των Πλατρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ