aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆλλο ένα σταθερό βήμα

Άλλο ένα σταθερό βήμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα κέρδη θα είναι πολλά για την ΑΕΛ σε περίπτωση νίκης στο αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα. Τα κίνητρα και η δίψα για την τέταρτη σερί νίκη δεν παρασύρουν, όμως, κανένα στην ΑΕΛ σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσουν, όμως είναι παράλληλα και αποφασισμένοι να μην χάσουν την ευκαιρία να κάνουν άλλο ένα σταθερό βήμα, στην προσπάθειά τους να υλοποιήσουν τους φετινούς τους στόχους.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ είδε την ομάδα του να κερδίζει τα τρία προηγούμενα παιχνίδια, όμως κάθε αγώνας είναι και διαφορετικός. Η συνταγή είναι απλή και έχει να κάνει με τη σωστή αμυντική τακτική, το πάθος, τη χωρίς λάθη κυκλοφορία της μπάλας και τη δημιουργία ευκαιριών που θα αποφέρουν και το ποθούμενο αποτέλεσμα. Η προσπάθεια θα είναι από την αρχή να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Αλλά και να μην σκοράρει, θα χρειαστεί να δείξει υπομονή και να μην αφήσει την αντίπαλό της να πιστέψει, πως μπορεί να κερδίσει κάτι.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ δεν προτίθεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι. Θα στηριχθεί στη συμπαγή άμυνα και στη σταθερότητα που βγάζει η οπισθοφυλακή με τον Βοζίνια να είναι κάτω από τα δοκάρια, τους Αϊρόσα και Γουίλερ στα άκρα της άμυνας, με το δίδυμο Λαφράνς, Μίτρεα να μην αλλάζει στο κέντρο της άμυνας. Οι δύο τελευταίοι πραγματοποιούν πολύ καλές εμφανίσεις. Παίζει ένα σενάριο να ξεκινήσει από την αρχή ο Μπενίτεθ, αλλά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο το ερωτηματικό είναι ποιος θα μείνει έξω. Γουίλερ ή Αβραάμ; Το πιο πιθανό είναι οι δύο τελευταίοι να είναι και πάλι βασικοί και να καλύψουν την αριστερή πλευρά. Βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι σε θέση να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

Ο Φιντέλις, ο Σοάρες και ο Σίλβα θα ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή, με έναν από τους Λεόνσο ή Αρουαμπαρένα να παίρνουν θέση στην κορυφή της επίθεσης. Πιθανολογείται χρησιμοποίηση του Σασί στο δεξί άκρο της επίθεσης. Μπορεί όμως να δούμε και τον Μέσκα να ξεκινά στο δεξί φτερό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ