aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Το πάθημα να γίνει μάθημα

ΑΕΛ: Το πάθημα να γίνει μάθημα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τώρα είναι η ώρα της ανασύνταξης για την ΑΕΛ. Μετά από την πρώτη ήττα που δέχθηκε η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, καλείται να δείξει χαρακτήρα και να επανέλθει στις επιτυχίες. Ο μηδενισμός της μέχρι τώρα προσπάθειας και η υποτίμηση των δυνατοτήτων που έδειξε στις προηγούμενες αγωνιστικές, μόνο κακό μπορεί να κάνουν. Συνέβησαν πολλά για να δεχθεί την πρώτη της ήττα η ΑΕΛ και είναι γεγονός πως έγιναν σημαντικά λάθη με τον Απόλλωνα, όμως, από το μάθημα που πήρε μπορεί να κερδίσει περισσότερα στην συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Πρόταση της Σπαλ για Καψό

Αυτό που έφταιξε πιο πολύ, ήταν πως μπήκε φοβισμένα στον αγώνα και με τα δύο γκολ στην πλάτη από το 23’, ήταν δύσκολο να σηκώσει κεφάλι. Η ήττα δεν μπορεί να την πάρει από κάτω, γιατί το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο. Και αν η ΑΕΛ επανέλθει στις νίκες μετά την διακοπή, θα είναι σε θέση να κάνει μια νέα αρχή. Θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νέα Σαλαμίνα, ενώ αλλού θα παίζονται ντέρμπι μεταξύ των ομάδων που κυνηγούν έξοδο στην Ευρώπη.  Η άμυνα έμεινε αφύλακτη και ο Απόλλωνας βρήκε τους τρόπους να επιτίθεται από παντού.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Ώρα για επιστροφές

Αυτοί που έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα, αλλά ήταν μόνοι, ήταν ο Τόρες, ο Χουράδο και ο  Ντα Σίλβα. Σε ένα ντέρμπι με ψηλές ταχύτητες, έλειψε το πάθος, όμως ακόμη και με το βαρύ 0-3, η ΑΕΛ είχε αρκετές τελικές προσπάθειες, ενώ βρήκε τον Βάλε σε εξαιρετική μέρα. Η ανάλυση για το τι έφταιξε έχει γίνει από τον προπονητή, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα τι θα κάνει. Ούτε ο ίδιος θα πρέπει να κυριευθεί από φόβο ή πανικό. Από χθες έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του, πως θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ