aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Σκληρές» αποφάσεις με έναν και μόνο στόχο

ΑΕΛ: «Σκληρές» αποφάσεις με έναν και μόνο στόχο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με πολλά νέα πρόσωπα, η ΑΕΛ έπιασε από χθες δουλειά στη Βουλγαρία, με στόχο να επιστρέψει πανέτοιμη σε τρεις εβδομάδες. Ο Ντούσαν Κέρκεζ επιχείρησε πολλές αλλαγές στο ρόστερ που ταξίδεψε στη βαλκανική χώρα, έχοντας έναν και μοναδικό στόχο: να πετύχει στην αποστολή που ανέλαβε και η ομάδα να έχει μια πορεία στη νέα σεζόν αντάξια της ιστορίας της. Ο Βόσνιος τεχνικός έχει προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα του, σε μια προσπάθειά του να δημιουργήσει νέα κίνητρα σε όσους επέλεξε να παραμείνουν από την περασμένη σεζόν, καθώς και στους νεοαποκτηθέντες.

Μπορεί για τους πολλούς κάποιες αποφάσεις να δημιούργησαν ερωτηματικά, αλλά ο Κέρκεζ λειτουργεί στοχεύοντας στη δημιουργία δυνατής ομάδας. Η ΑΕΛ δεν έχει περιθώρια άλλων λαθών και η σεζόν που ακολουθεί είναι σημαντική. Μπορεί να υπήρξαν αποχωρήσεις που άφησαν απορίες, όμως έγιναν μακριά από συναισθηματισμούς, για το καλό της ομάδας. Στον Μάριο Νικολάου έχει γίνει πρόταση για να υπηρετήσει την ΑΕΛ από άλλο πόστο και αναμένεται η απάντησή του. Ο Μάριος Ηλία, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο, είχε τις τρεις τελευταίες περιόδους 18 συμμετοχές βασικός. Οι 12 ήταν στον Εθνικό Άχνας, ενώ τα δύο τελευταία χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΛ ήταν βασικός σε μόλις έξι παιχνίδια! Αυτό φανερώνει πως ο νεαρός διεθνής χρειάζεται συμμετοχές και αυτό μπορεί να το καταφέρει σε μια άλλη ομάδα και στη συνέχεια να επιστρέψει πιο δυνατός.

Κρίθηκε καλύτερο από την τεχνική ηγεσία να δοθεί δανεικός και ο Φράγκου, ο οποίος θα είχε να συναγωνιστεί για να βρει θέση στην ενδεκάδα τους Αντάμοβιτς, Ρομάν, Σίλβα, Ντα Σίλβα, Γερολέμου, Φιντέλις, Ζντραφκόσκι. Αναμένεται επίσης πως το ταλέντο των Ηλία και Φράγκου θα εξελιχθεί με συνεχόμενη δράση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ